Rick Wakeman няма да присъства на въвеждането на YES в Залата на славата на рокендрола

3 яну 2017, 11:52 ч. 837 / 6 10
пред./следв.

   Клавиристът на YES Rick Wakeman коментира предстоящото въвеждане на британските рок легенди в Залата на славата на рокендрола. Церемонията ще се състои на 7 април в Бруклин, а заедно с YES в Залата ще влязат PEARL JAM, JOURNEY, ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA, Joan Baez, Tupac Shakur и др. Wakeman предполага, че към него ще завалят запитвания от фенове и журналисти за мнението му и действията му, свързани с въвеждането. Затова той сам е подготвил кратка поредица "Въпрос - отговор", с която иска да си спести по-нататъшни обяснения. Ето какво заявява Rick:

Въпрос: Доволен ли си, че YES ще влязат в Залата?
Отговор: Щях да бъда доволен, ако това се беше случило преди години, когато беше наистина заслужено. Трудно ми е да се примиря с факта, че толкова много банди биват въведени твърде късно в кариерите им, след като основни членове са починали. Типични примери са THE WHO и John Entwistle, DEEP PURPLE и Jon Lord, а сега YES - без Chris Squire.

Въпрос: Ще има ли някаква форма на реюниън на YES и ти ще бъдеш ли част от това?
Отговор: Нямам идея дали ще има някакъв реюниън, но каквото и да се случи, при никакви условия аз няма да съм част от това, нито ще присъствам.

 

Rick Wakeman



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гражданин 4.01.2017 00:28:56 отговори + 1 0
Сори, ти май си другото анти, дето все пишеш за някакви емота.
Има едно анти, което чавка му е изпила акъла, ако изобщо е имало.
Много антита се навъдихте.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.01.2017 20:55:56 отговори + 4 2
Аз съм изненадан, че бабешка група като YES влиза за сметка на Бийонсе или Джей Зи. Срамота! Ама и те ще влязат един ден - факт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гражданин 3.01.2017 22:10:55 + 1 2
Аз съм изненадан как още си жив, като си толкова глупав.
Или дращеш глупости да дразниш.
Как изобщо можеш да сравняваш Бионсе и Джей Зи с Yes!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.01.2017 22:57:47 + 1 2
Коментарът ми беше саркастичен, но Бийонсе и Джей Зи ще са най-малкото зло, когато Ники Минаж и Бийбър влязат до 20 години

Рокендрол "Залата на славата" (в кавички) се превърна в една коварна шега последните 10 години. Изпълнители от рода на Мадона и разни рапъри влизат за сметка на групи, които всъщност са допринесли за развитието на рок музиката. Как може да въведат групи като N.W.A. и Public Enemy и Green Day преди Deep Purple? С всичкото ми уважение към Тупак, наистина не мисля, че има място в такава "Зала на славата" (в кавички). На негово място можеха спокойно да въведат група като Whitesnake, U.F.O. или Motorhead. Мога да се обзаложа, че догодина ще въведат я Бритни Спиърс, я Кание Уест... току виж Ким Кардашиян влезе с последния.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ! 3.01.2017 16:19:27 отговори + 0 3
Сред влизащите в залата е и Tupac Shakur ?! Поправете си публикацията . Срамота ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хирон 3.01.2017 16:27:08 + 2 0
Поправи се ти
http://www.xxlmag.com/news/2016/12/tupac-inducted-rock-and-roll-hall-of-fame/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ! 3.01.2017 16:33:07 + 0 2
Да се поправя за какво ? Или ти смяташ, че мъртвите могат да ходят, та даже и да влизат в Залата на славата ? Прочети пак статията и после пробвай пак да се правиш на умен . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хирон 3.01.2017 16:37:33 + 1 0
Извинявай, сега разбрах. Ти си от онези "умници", които знаят само едно значение на една дума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ! 3.01.2017 16:41:37 + 0 1
А ти не смяташ ли, че може да се използва и по-удачна и конкретна дума ? Има и друга вероятност : писалият статията просто не знае кой е Tupac Shakur . И затова го е сложил сред "влизащите" в Залата . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хирон 3.01.2017 16:44:48 + 2 0
Ако проблем ти е думата - то значи според теб в Залата на славата са всички чистачки, които са влезли, ходейки, за да я чистят. И изобщо всякакви други хора минали през вратата й Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".