Рилийз-парти на новия албум на HELLOWEEN в "The Black Lodge" на 7.11

4 ное 2010, 18:43 ч. 255 / 7 4
пред./следв.


   Метъл бар "The Black Lodge", София организира съвместно с "HELLOWEEN Fan Club Bulgaria" една вечер посветена на новия албум на групата - "7 Sinners" (ревю). Партито ще се проведе на 7 ноември (неделя) от 19.00 ч. и освен парчетата от новия албум ще звучи и "best-of" плейлист, подбран от водещия на "Бруталика" по радио "Z-Rock" - Стоян Цонев. Освен това, ще има томбола и двама от присъстващите ще имат възможността да спечелят два диска с автографи от групата, предоставени от "Virginia Records"/"Sony Music Entertainment", както и на място в бара желаещите ще могат да закупят дискове с новия албум на HELLOWEEN. Вход свободен.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kiske 5.11.2010 00:03:26 отговори + 0 0
На партито ще се засечеме-яко ще стане!
анонимен-ти явно слушаш неква друга музика-новия албум е здрав Speed Metal!През 2010та HELLOWEEN издадоха 2 албума-единия в началото на годината-яко акустичен,с много нови аранжименти,йхорове,симфоничен оркестър,прогресив,поп рок,джаз,балади и дори може би на мометни диско(ама от готиното,старото)
Но новия албум дето илзезе на 31 октомври е смазващо твърд,мелодичен,тежук и скоростем-цепи мрака!!!:-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

speedfire 4.11.2010 23:58:56 отговори + 0 0
Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.11.2010 23:52:16 отговори + 0 0
Абе какво е това диско в новия албум бе хора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 4.11.2010 23:43:08 отговори + 0 0
Там сме,ще се размажеме!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".