Рилийз-парти за новия албум на IRON MAIDEN в "The Black Lodge" на 4.09

1 сеп 2015, 09:03 ч. 1341 / 4 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фен-клуб „Iron Maiden Bulgaria" и метъл бар „The Black Lodge" имат удоволствието да ви поканят на релийз парти, посветено на новия албум на IRON MAIDEN"The Book Of Souls"!

Датата на събитието е и официалната дата на излизане на албума - 4 септември (петък). Присъстващите ще имат възможносттa да спечелят чрез томбола два албума, любезно предоставени от "Орфей Мюзик", както и да си закупят „The Book Of Souls" във всичките му формати на специална цена. Фен клуб "Iron Maiden Bulgaria" също са подготвили много награди за присъстващите. Началото е 21:00 часа, вход свободен.

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Red & Black 2.09.2015 21:14:14 отговори + 2 1
След шока от слабият сингъл Speed of Light, трябва да призная с ръка на сърцето - албума кърти! Не мога да повярвам, че го пиша аз - IRON MAIDEN отново издаде ВЕЛИК АЛБУМ!!! Забравете всички рекламни простотии и преклонете глава смирено пред най-великата метъл банда! ДА, ТЕ ГО НАПРАВИХА ОТНОВО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минко К. 1.09.2015 16:08:31 отговори + 2 1
Новият албум бива, повечето песни обаче звучат твърде познато. Също така и вокалните мелодии не са нищо особено и доста еднообразни сякаш...

If Eternity Should Fail спокойно може да бъде в Seventh Son of a Seventh Son, безспорно най-добрата и най-метълска песен в албума. Слушал съм я към 20 пъти сигурно откакто изтече албума! Като изключим тази песен и може би The Book of Souls, другото не става. Добро е, ама твърде познато. Очаквах повече от Мейдън. Добре, че има страхотни нови хеви/пауър банди като Sabaton и Air Raid!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимъс 1.09.2015 10:49:30 отговори + 6 8
Изтекъл в интернет преди 2-3 дни и прясно изслушан преди около час. Изцяло поемам риска, че се набутвам между шамарите, но това бяха едни безвъзвратно загубени час и половина. Никоя от песните не може да мери, с която и да е от класиките им. Много пълнеж (в лошия смисъл), много повторения (2-3 -минутни повторения на 3-4 -секундни lead китари), еднообразни вокали и като цяло излишно дълъг албум. В никакъв случай не е нещо, което да мразя, но групата просто се закопава. В някои от песните има много идейни мелодии, които обаче просто остават недоразвити. Албумът би бил мокрият сън на заклетите зомби фенове, но в сериозен разговор за качествена музика, той няма никакво място, въпреки че говорим за iron Maiden, damn it. Истината трябваше да бъде казана! Чакам с нетърпение "феновете до гроб" да се наредят отдолу и да упражнят най-срамната част от тълковния речник, точно както мама ги е възпитала. Отворен съм и за аргументативен разговор със сериозните хора, които смятат, че албумът е на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 1.09.2015 13:41:26 + 2 4
Не съм го чул все още, но не може да бъде по-зле от "St. Anger", нито да се мери с класическите албуми на Мейдън, както и предишните албуми. "The Final Frontier" беше наистина добър според мен. Колкото до "Book of Souls", залагам на качествен албум, който ще оценя с 8 от 10... и дано да е така. Поръчах го отдавна и съм в очакване да пристигне скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 1.09.2015 15:55:05 + 2 3
Последния хубав албум беше FOТD. Но за верните фенове не е така. И аз ги разбирам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вера Донева 1.09.2015 09:41:50 отговори + 2 2
Саше, ще те налея с Трупър и после ще те копам в двора. Както си и морен, че цял ден си местил матраци... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".