Рилийз-парти за новия албум на SABATON на 20 май в "The Black Lodge"

11 май 2010, 13:49 ч. 327 / 5 3
пред./следв.
"ABV Pro" и метъл бар "The Black Lodge" канят феновете на SABATON на "Release Party" по случай излизането на новия албум на бандата, озаглавен "Coat of Arms". Мероприятието с вход свободен ще се състои на 20 май в метъл бар "The Black Lodge" (София, бул. "Ал. Стамболийски" 34) от 20 ч. "Заповядайте да послушаме и обсъдим новата продукция на любимата група, да полеем, както подобава и да започнем от рано подготовката за поредното посещение на SABATON в София през ноември", приканват организаторите. По време на купона ще имате възможност да закупите официално новия албум, копия от който ще бъдат предоставени от музикална компания "Wizard". Eдин от феновете, сдобили се с него на място идния четвъртък, ще има възможност да спечели безплатен билет за концерта, предоставен от "ABV Pro", като това ще стане чрез томбола, организирана на място по време на партито.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.05.2010 14:03:10 отговори + 0 0
УАААААААААААААА, дайте биратаааа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 11.05.2010 13:54:46 отговори + 0 0
Пак ли у тая смрадлива и потна дупка ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SUNGRIEF 11.05.2010 13:51:50 отговори + 0 0
ДAAAAAAAAAAA! TАM СМЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".