Ringo Starr стана прадядо

16 авг 2016, 10:31 ч. 1064 / 8 2
пред./следв.

   Бившият барабанист на легендарните THE BEATLES Ringo Starr е вече прадядо. Той е "само" на 76 години, като неговата внучка Tatia Starkey (30 г.) и парттьорът ѝ Adam Low са се сдобили с първото си дете. Момченцето се казва Stone Zakomo Low и се е родило на 14 август. Ringo е първият член на BEATLES, който става прадядо. Tatia е дъщеря на неговия син Zak Starkey, който също е барабанист. Тя е вокалистка на групата BELAKISS.

 

ringo starr



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dreamer 16.08.2016 17:05:41 отговори + 4 0
Честито на Ringo, честито и на малчугана! Случило детето на роднини :-))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 16.08.2016 16:03:35 отговори + 0 5
Искам коментар от Ariel. Подробен. С медицински картони, родословно дърво, генен анализ и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".