RIVERSIDE идват със собствена апаратура тази неделя в София

5 май 2010, 15:55 ч. 342 / 7 6
пред./следв.
"Tangra Mega Rock" разпространиха следното съобщение:

    Прог метъл феномените ще разположат своя високотехнологичен пулт в клуб "Blue Box" още в ранния следобед, след като пристигнат от Гърция, където имат концерт предишната вечер. RIVERSIDE държат да се представят в най-добрата си светлина пред българските си фенове, тъй като това е техният първи концерт у нас. Перфектният звук ще бъде гарантиран не само от техния собствен пулт, но и от собствен екип озвучители, които пътуват с бандата. Подгравящата група от българска страна, PANTOMMIND ще свирят през отделен пулт. RIVERSIDE ще носят и разнообразни артикули мърчъндайз, които ще бъдат достъпни за феновете във фоайето на клуба. Концертът започва в 20:00 - вратите се отварят в 19:00.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.05.2010 10:52:19 отговори + 0 0
Само на мен ли ми се струва или концертът не беше това, което очаквах? Сега сигурно ще бъда разстрелян, обаче Pantommind не звучаха много убедително и вокалът имаше малко гейски наклонности на моменти. Иначе бяха "ок", но нищо повече. Самите Riverside излезнаха все едно трябва да свирят, а не искат. Вокалът леко прегракнал, никакво сценично поведение (тук Pantommind се представиха по-добре). Поне в началото де, после се поотпуснаха. Отделно че не изсвириха баш това, което чакахме (Reality Dream)... Абе със смесени чувства съм - нито напълно доволен, нито разочарован Пиша това не за да критикувам, а за да видя дали някой друг мисли същото. Не ми се сърдете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 6.05.2010 10:12:34 отговори + 0 0
Oтдавна чаках този концерт! Но какво само ни предстои след това - не ми се мисли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OK 5.05.2010 22:00:44 отговори + 0 0
ЕЕЕ баси пулта,той кат мойта п....а бе.Високо технологична.Като гледам ше си мерим пултовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 5.05.2010 20:57:44 отговори + 0 0
Леле леле леле ще се разчекна от кеф! Айде, не остана много! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 5.05.2010 19:42:55 отговори + 0 0
Супер 967 мисля, че именно там ти е мястото, не е добре да си надхвърляш капацитета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


967 5.05.2010 16:07:44 отговори + 0 0
супер. ама аз ще ходя на ска парти в суинга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".