RIVERSIDE с официално изявление за смъртта на китариста си

7 мар 2016, 18:37 ч. 999 / 4 0
пред./следв.

   Полските прогресивметъли RIVERSIDE разпространиха официално съобщение по повод смъртта на своя китарист Piotr Grudzinski, който почина на 21 февруари. То гласи:

От името на семейството и наше име искаме да благодарим на всички за подкрепата и присъствието ви в тези тежки моменти. Piotr си отиде неочаквано от естествена смърт (внезапен сърдечен арест) в неделя сутринта (21 февруари). Това остави у нас празнота и отворени рани, които се нуждаят от време, за да зарастнат. По очевидни причини решихме да отменим всички потвърдени за тази година концерти. В същото време искаме да ви уведомим, че ще пуснем изданията ни, насрочени за края на лятото и есента на 2016 г.

Благодарим за подкрепата!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".