RIVERSIDE със специална програма за българските си фенове

29 апр 2010, 18:55 ч. 308 / 6 6
пред./следв.
"Tangra Mega Rock" разпространиха следното съобщение:

   Прог метъл феноменът RIVERSIDE ще омагьоса ценителите на високо техничната и силно емоционална музика в "Blue Box" в София на 9 май 2010 в концерт за 4-ия рожден ден на "Тангра Мега Рок".
   Те са една от най-нашумелите и стабилни групи в европейската прог метъл сцена днес! Създадени са през 2001 във Варшава, Полша. RIVERSIDE вече имат 4 албума, като експертите ги наричат "великолепна смес от TOOL, PORCUPINE TREE и DREAM THEATER".

   Разговаряме с лидера на групата - Mariusz Duda:

   Какво да очакваме на концерта ви в София, освен парчета от последния албум? Ще има ли някакви изненади?
   Да, определено сме подготвили програма, която е различна от тази от предишното ни туре. Много добре си даваме сметка, че досега не сме свирили в България! Това ще бъди първият ни концерт у вас и затова го очакваме с нетърпение.
   Вероятно много хора четат в Интернет или по списания какво свирим. Но в София ще представим специална програма. Ще можете да чуете парчета от трилогията "Reality Dream" в комбинация с пиеси от последния ни албум "Anno Domini...". Мисля, че успяхме да подберем най-силните моменти от историята на RIVERSIDE - най-ярките картини от нашата музика.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Desi 6.05.2010 17:08:33 отговори + 0 0
Поздрав за Мариуш Дуда http://www.youtube.com/watch?v=xWu03Yhx4Uc&feature=related Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Desi 6.05.2010 16:58:54 отговори + 0 0
Ако не изсвирят driven to destruction ще им залея вискотехнологичния пулт с ракия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2010 09:45:35 отговори + 0 0
Има ли опасност в деня на концерта да няма билети? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 30.04.2010 09:04:09 отговори + 0 0
Айде, още малко остана! Ще е голям концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 30.04.2010 07:29:11 отговори + 0 0
Нямам търпение (слънци) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 29.04.2010 21:29:45 отговори + 0 0
Ривърсайд са ми любимци. Когато излезна първият им албум, просто избиха рибата с него. Всичко издадено от тях е великолепно.
Хайде, Мариуш, чакаме те на 09.05!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".