Rob Halford признава, че идеята JUDAS PRIEST да бъдат квартет на турнето си е била негова

4 фев 2022, 07:15 ч. 1202 / 9 0
пред./следв.

   Вокалистът на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST Rob Halford признава, че идеята, която разбуни духовете в метъл обществото наскоро (групата да свири като квартет на предстоящите си концерти), е дошла от него.

   В интервю за списание "Billboard" фронтменът уточнява, че предложението е било изцяло негово, а не на останалите музиканти. Певецът споделя и че тъй като JUDAS са създадени като квартет, му се е сторило подходящо да отбележат 50-годишния си юбилей по този начин. Както знаете, Andy Sneap, който е и продуцент, е само тур-китарист на бандата, а титулярът Glenn Tipton, който е дигностициран с болестта на Паркинсон, прави само спорадични включвания на отделни песни, когато силите му го позволяват.

   Миналия месец, в момента, в който бе обявено че JUDAS PRIEST ще бъдат четирима на концертите си през тази година, отзвукът от феновете бе буквално "унищожителен" и това принуди групата да се откаже от намерението си. Още повече, че Sneap сподели, че той просто е бил уведомен за решението, без да може да го обсъди, но го приема и уважава. Не се говореше за раздяла с Andy, а че той ще се съсредоточи върху продуцирането на следващия албум на бандата. И така само няколко дни по-късно идеята за квартет бе изоставена.

   По този начин въпросителната дали ще гледаме JUDAS PRIEST в България като квартет или квинтет отпадна. Те идват у нас на като големите хедлайнъри на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" между 14 и 17 юли  (поръчай билет онлайн).

 

rob halford



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".