Rob Zombie пусна официален трейлър на предстоящия си нов филм

4 окт 2012, 18:06 ч. 192 / 4 2
пред./следв.
По-долу може да гледате официалния трейлър на предстоящия да излезе в началото на 2013 г. нов хорър филм на Rob Zombie "The Lords Of Salem". Този път в лентата има роля и съпругата на музиканта - Sheri Moon Zombie. Тя играе диджей от Масачузетс, пускащ мистериозна мелодия, която по неизвестен начин отключва заклинание, хвърлено върху града от вещици преди 300 години... Страшничко, нали?



The Lords of Salem


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.10.2012 09:45:45 отговори + 0 0
Предните му филми са много слаби, като гледам и този няма да е изключение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коч номер 5 4.10.2012 21:15:39 отговори + 0 0
"Този път има роля и съпругата на музиканта" - тя има роля във всеки негов филм, не само този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".