Rob Zombie ще запише следващия си албум с Joey Jordison

28 юни 2010, 14:05 ч. 200 / 1 2
пред./следв.
Rob Zombie планира да се завърне в студиото през другата седмица, за да запише продължението на излезлия в началото на тази година албум "Hellbilly Deluxe 2" (ревю). Zombie ще използва музикантите от настоящата си тур-банда за записите на предстоящата творба, а именно - Joey Jordison (SLIPKNOT) - ударни, John 5 (екс-Marilyn Manson) - ситари и Piggy D (екс-WENDESDAY 13) - бас. Дискът се планира да излезе още около септември 2010-а.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Crimson 28.06.2010 14:48:14 отговори + 0 0
Знам, че Иван Пети е доста дОбър китарджия и добре свири, ама и на ситари ли почнА да жули? Хм.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 28.06.2010 14:23:48 отговори + 0 0
Нали Hellbilly Deluxe 2 щеше да е посленият албум на тази банда?!?!? Роб го каза неколкократно. Явно му е дошло внезапно вдъхновение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".