Robert Plant опровергава слуховете за евентуално реюниън турне на LED ZEPPELIN

28 сеп 2007, 16:09 ч. 111 / 2 3
пред./следв.
Вокалистът Robert Plant е опровергал пред "Daily Express" слуховете и надеждите за възможно реюниън турне на LED ZEPPELIN след еднократното им събиране за концерт на 26 ноември в Лондон. "Нуждаем се да направим едно последно велико шоу, тъй като предишните няколко не струваха", казва легендарният фронтмен.
   Щастливците, около 20 000 на брой, които ще гледат LED ZEPPELIN на живо по-другия месец и ще бъдат избрани на лотариен принцип, ще бъдат обявени на 1 октомври.

още за:

Robert Plant


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jonny_B_Good 28.09.2007 18:39:35 отговори + 0 0
евалата! така се прави то, а не като "по-сърдите старчета" Флойд които облъхват на формалин секи Лайв-Ейд! аман вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.09.2007 17:48:40 отговори + 0 0
За Бийтълс можем да кажем същото, даже в по-голяма степен. Там слизането не е предизвикано от смърт. А, ако говорим буквално за слизане от сцената, то е дори години преди да се разпаднат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 28.09.2007 17:09:58 отговори + 0 0
цепелин за това са най - великите,за6тото първи осъзнаха кога да слязат от сцената,така 4е напълно подкрепям плант Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".