Robert Trujillo и Taylor Hawkins ще гостуват в новия албум на Ozzy Osbourne

18 дек 2020, 09:02 ч. 643 / 8 0
пред./следв.

 

   Продуцентът Andrew Watt, който участва и в създаването на последния албум на Ozzy Osbourne "Ordinary Man" (2019), разкрива че легендарният музикант е вече готов с около половината от материала за следващата си творба.

   Както и в миналогодишния диск, в който свирят Watt, Duff McKagan (GUNS N' ROSES) и Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS), и в новия албум ще има редица известни гости. Имената на двама от тях са Robert Trujillo (METALLICA) и барабаниста на FOO FIGHTERS Taylor Hawkins. Smith ще участва отново, но някои от парчетата са с ударника на FOO FIGHTERS. 

   Andrew споделя и че "няма начин" той и Ozzy да започнат да се повтарят, затова подходът към следващия албум е в известна степен различен. Част от материала напомня за песните на Osbourne от 80-те години и продуцентът и китарист е убеден, че феновете ще го харесат.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".