Robert Trujillo казва, че новият албум на METALLICA няма да включва изпълнявани досега песни

18 авг 2007, 10:04 ч. 214 / 2 27
пред./следв.
В интервю пред шведското списание "Close-Up" басистът на METALLICA Robert Trujillo разкрива, че изпълнените нееднократно на концерти в последно време парчета, известни като "The New Song" и "The Other New Song" няма да влязат в бъдещия студиен албум на групата. Все пак, възможно е втората да послужи за основа на друга песен, която ще присъства в творбата. "The Other New Song" има и име, което музикантите използват, за да я наричат и е то е "Vulturus". Изпълнение на "The New Song" може да гледате тук, а на "Vulturus" тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (27)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RobTrujillo 21.01.2009 21:35:52 отговори + 0 0
Вие си нямате никаква представа как се пише музика и каква техника се изисква е все пак зависи от стила .И не е задължително еда песен да е тежка за да е добра . и незнам защто Мейдън това Мейдън онова има много по добри групи от тех като Testament In flames Slipknot Arch Enemy Tesla и много много други. В музиката е фантазия

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RobTrujillo 21.01.2009 21:03:03 отговори + 0 0
Е Slayer ти си смешник бе к'во разбираш бе. На мен ми е писнало от Slayer да слушам един и същти траш само последния албум има друг звук'както и да свиря.
"Том Арая го беше казал много точно.
МеталликА някога бяха мъжете в черно, но сега са чичковци с бели потничета! (нещо в този дух беше)" Slayer никога няма да напишат по велика мусизка от тази на Metallica.D.Lombardo старшно много ги уважава дори има и концерти с тях. Доколкото до Мейдън и те са същтите все едно и също малко са великите неща . Едни Bullet for my valentine макар и нова група имат много по велики песни .А па тия Ministry имат само добър китарист тоя синтезатор преебва целата музика ако изобщто това мойе да се каже музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vancheto_flower 31.08.2007 14:13:21 отговори + 0 0
Металика са най-великата банда на всички времена! Поздравявам Stargazer и ДЖЕЙМС за това, което са написали! Истинските фенове си личат от километри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

James 20.08.2007 10:18:59 отговори + 0 0
Отвратително!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fnsxk 20.08.2007 00:11:56 отговори + 0 0
Металика Металика Металика

Само на Металика могат да се простят няколко слаби албума подред (въпреки , че на мен ми харесват и част от новите им албуми , но определено слушам само МоР AJFA RtL the Black album )

Ще го видим поредният албум !!! (скришно тая надежда макар и плаха да го направят добър , ще видим)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Slayer 19.08.2007 16:04:06 отговори + 0 0
Super kritik, смешнико
Кой си ти, че да съдиш Мейдън?
Май си поредната мижитурка правеща се на разбирач!
Не ви ли писна при всяка новина за МеталликА да пишете едно и също?
Том Арая го беше казал много точно.
МеталликА някога бяха мъжете в черно, но сега са чичковци с бели потничета! (нещо в този дух беше)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black 19.08.2007 11:41:59 отговори + 0 0
Каквото и да говорите, Металика никога няма да бъдат това, което бяха преди години, за голямо мое и на всички фенове съжаление. Новите песни звучат като писани за MTV групичка. А за някой имам чувството,че влизат в сайта само за да се плюят помежду си, а не да коментират нещата, които наистина ги вълнуват.Мейдън или Металика - хаха - за всеки някоя група е по-велика от другата, истината е ,че Мейдън поне успяха да си запазят стила, а не да затънат в комерса колкото Металика, но тва си е само мое мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 19.08.2007 11:01:11 отговори + 0 0
я недейте да сравнявате Металика с Мйдън щото по-смешна банда от втората на света няма.Металика са хиляди класи над британските метъл "страшилища" така че ноо моля некои фенчета по долу да се вземат в ръчички!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 19.08.2007 03:00:57 отговори + 0 0
абе де да знам...Не бях слушал "новата" Металика от години и сега викам да видя кво са направили.И гледам,4е Джеймс пее доста зле вече.Иначе музиката гооооре-долу става.Ама нещо не виждам надежда вече за тях,и тия глупости със "...the right bass player"...Слушайте новия Enthroned това е извода.И по меко с коментарите,щото за всеки има по някой албум на бандата,който го кефи яко.А това все пак е същата банда,независимо от това,което правят сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toby Drver 19.08.2007 00:20:42 отговори + 0 0
Felly e писхолог и ви матипулиРА аз го знам Бре!!! ма сам луддд; Felly help me... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 18.08.2007 21:53:48 отговори + 0 0
Даааа, хахаааа. Iron Maiden класи над всички. И Ахат също. Абе прав е тук отдолу един пич-защо не се споменават стабилните млади групи като Lamb of God или Chimaera ами точно Trivium. Еми опитах се да намеря какво им харесвате, цяла дискография изтеглих, слушам и не вярвам на ушите си. То бива бива боза, ама чак толкова. Има един The Crusader, горе долу става, докато не запее този.
А за Metallica-нека го чуем пък тогава да се плюнчим. Сега само доказвате, че метълистите верно са си малко простички. Радвайте се на новия Ministry до тогава. Или новия Gorefest или каквото искате и дайте да коментираме тях. То малко като приказката за нероден Петко вашата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Paul DI`Anno 18.08.2007 21:05:40 отговори + 0 0
Недей сравнява Iron Maiden с Metallica Maiden са с класа над всички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 18.08.2007 19:19:48 отговори + 0 0
Досега съм бил на 5 концерта на Металика, включително това лято на два. Пичовете свирят 2:45 часа и всеки концерт различно...а не като Мейдън едно и също навсякъде и по 1:30 часа. ВЕЛИКА БАНДА, дано пак някой ден дойде в БГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 18.08.2007 18:31:51 отговори + 0 0
Тъй си и мислех! Само някой малоумник ще вкара тея песни в албум!

wolf, баце - каза го най-правилно и синтезирано!

You Thrash! ™
I Thrash! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 18.08.2007 16:20:59 отговори + 0 0
METALLICA RULEZ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.08.2007 16:07:19 отговори + 0 0
Пробвах да си целуна д...-то,ама нейсе!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 18.08.2007 16:03:44 отговори + 0 0
За това, че са повлияли на развитието на тежката музика съм съгласен. За това, че са направили 3 (според някои 4) много добри албума също. За това, че са "велики"... айде донякъде. Ама това, да трябва заради всичко това, да харесваме "по дефалт", без значение каква боза излиза, стига на диска да пише "Металика" ми се вижда супер тъпо. Който не е съгласен, да ме нарече позьор и да почне да ме псува колкото си иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 18.08.2007 15:53:37 отговори + 0 0
В сравнение с някои други стари банди,2 от които бяха тва лято в бг,съответно в София и Каварна,Металика поне не свирят едно и също,а се мъчат да бъдат различни и поне малко да се съобразяват с новите вълни тежка музика,а не да досаждат с едни и същи албуми!Като не ви харесва,слушайте си Айрян Разрейдън,Айрян с Меденки или квото е там!!Дето си мислят,че свирят метъл,понеже преди 30 години тва било метъла,а сега смешна история,Металика поне свирят яко и тежко.А колкото до TRIVIUM,има много яки модерни банди,но точно те не са от тях.Направиха 2-3 по-брутални песни от 1-а си албум,а ся взеха да свирят некво лигаво хеви,кво ще възраждат хеви метъла ли?Айде полека! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stargazer 18.08.2007 15:40:15 отговори + 0 0
Старата любов, ръжда не хваща.
Именно Metallica бяха причината да започна да слушам тежка музика преди 18-19 години. Казвал съм го преди, ще го кажа и сега - те са най-значимата американска банда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow Demon 18.08.2007 15:23:15 отговори + 0 0
"новата ВЕЛИКА МЕТАЛИКА"? Пич ти погледнали 2те клипчета към темата?

Това че са дърти може да ги оправдава че правят посредственна музика, обаче невиждам защо мислиш че могат да направят нещо качествено следкато се чува съвсем ясно в какви баби са се превърнали.

Преди да сте се нахвърлили към мене с "Кой си ти, че да съдиш Металика бе?", ще кажа че съм най-прост фен и в оценката си се водя по това което харесвам. Ако вкусовете ми ме правят позьор - така да е. За мене хубава музика е тази дето ме кефи, а тия 2 песни единственно ме разсмиват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 18.08.2007 14:46:12 отговори + 0 0
Джеймс, Металика ще ги има, но няма да ни радват! Отдавна не ни радват, а само досаждат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 18.08.2007 13:55:25 отговори + 0 0
Явно някой хора не искат да разберат,че Металика ще ги има и ще ни радват,и ще издават албуми,без значение да ли това се харесва на някого или не!Кво ми пука на мен за Тривиум-Мривиум...Групи еднодневки.Какво искате от Металика,не мога да разбера?Това са хора на по 45 години.Вие кво искате да свирят-EXUMER86 ли?Щото бас държа че повечето от вас дори не са я чували тая група...А със здраве и чакайте новата ВЕЛИКА МЕТАЛИКА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 18.08.2007 12:50:20 отговори + 0 0
Metallica за съжаление са вече по-скоро супер легенда отколкото супер група.Това е истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2007 11:47:31 отговори + 0 0
ужааас...и тва ви харесва...ама ква е тая гейска музика бе...я му вижте прическата...мяза на Vanilla Ice...да MetLalica отдавна не съществуват и аз с удоволствие бих си цунал задника....щото е готин и си го харесвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2007 11:46:52 отговори + 0 0
Предпочитам Trivium Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rainmaker 18.08.2007 10:40:18 отговори + 0 0
Сега ако някой промърмори, че Металика не съществуват от Черния ( AJFA, MoP или не-знам-си-кой албум), може преспокойно да се цуне отзад.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 18.08.2007 10:37:14 отговори + 0 0
Супер!Чакам албума с нетърпение!METALLICA RULZZZZZ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".