Robert Trujillo възражда проекта MASS MENTAL за два концерта

23 юли 2014, 03:45 ч. 278 / 9 6
пред./следв.

   Басистът на METALLICA Robert Trujillo ще възпроди проекта си MASS MENTAL за два концерта през август и септември. Първото шоу ще се състои в Холивуд, Калифорния, а второто - в Маркнойкирхен, Германия по време на събитието "Warwick Open Day 2014". Към Trujillo ще се присъединят Benji Webbe (SKINDRED) - вокали, Armand Sabal-Lecco (Paul Simon) - бас и Ken Schalk (CANDIRIA) - ударни. Специален гост е певецът Whitfield Crane (UGLY KID JOE, ANOTHER ANIMAL).

   Групата MASS MENTAL е основана през 1998 г. от Trujillo, тогава вече напуснал SUICIDAL TENDENCIES, и фронтмена на SKINDRED Clive "Benji" Webbe. Бандата издава един студиен и концертен албум в Япония, малко след което се разпада. През 2002-ра е осъществе краткотраен реюниън с барабаниста Roy Mayorga (STONE SOUR, SOULFLY), но без да бъде създаден нов материал.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vance 25.07.2014 16:38:30 отговори + 0 0
Става все по интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 24.07.2014 14:03:28 отговори + 0 0
Предполагам е напълно нормално да няма как да се изяви творчески човечеца, при положение, че за цели 10 години от присъединяването му в Metallica се е родил само 1 албум... За сметка на това, по време на богатите като количество Live-изяви той успя да изобрети 2 феноменални движения - "торнадото" и tarantula-походката, които са достатъчно красноречиви за уменията му като басист! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vance 23.07.2014 21:44:39 отговори + 0 0
Ммм... Слаб басист? Интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ БЕ 23.07.2014 20:51:53 отговори + 0 0
не бе брат,не един милиард,един милион.доста добра стартова заплата мажду другото....иначе,за направянето,малко бих се смутил,ако в METALLICA се развихри,както той си знае(имай предвид,че в Infectious Grooves е основен композитор) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica Fan Forever 23.07.2014 17:50:43 отговори + 0 0
...и предател. Металика му дадоха 1 000 000 000 в брой, само, за да дойде в групата (това се казва стимул) и к'во, нищо и половина. Без Newsted, Metallica, не е Metallica и идеален повод хейтърите, да се развихрят, задавяйки се в слюнкоотделянето си , кой пред кой да оплюе групата. Давайте, Ваш ред е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asset 23.07.2014 14:53:34 отговори + 0 0
мноооого слаб бассист!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".