"Rock It" открива сезона с музика на GODSMACK и SLIPKNOT

4 сеп 2014, 15:03 ч. 215 / 2 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Две от любимите метъл бригади току-що зарадваха феновете си с нова музика и практически предопределиха темата на откриващото събитие за рок сезона в столицата: GODSMACK се завърнаха с убийствен нов албум, а SLIPKNOT - с новите си сингли.

На 11-и септември, четвъртък, в рок бар Rock It се подготвя тежка вечер с музиката на двете банди, както и с песни на други американски любимци, като STONE SOUR, AVENGED SEVENFOLD, FIVE FINGER DEATH PUNCH, DISTURBED и т.н.

Музикалният избор е в сигурни ръце – добре познатите Краси Москов (Z-Rock) & DJ Tony (RockAtive, Sugar DJ’s).

Ще има и горещи включвания на момичетата от Sonya Pole Studio, които са подготвили впечатляваща нова програма за пилоните на Rock It.

Godsmack vs. Slipknot(DJ set) feat. Sonya PoleStudio
Rock It
11.09, четвъртък
Начало 21:00
Вход 5 лева

 

още за:

Rock It


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


carpe_diem 5.09.2014 15:21:31 отговори + 0 0
Не, че ги защитавам, ама не пускат без резервация, за да не се напълни като в обикновена дискотека или ако щеш, в рокенрола. Евала им за което, а който мрънка, следващия път да си направи резервация... Случвало ми се е и на мен да съм и вътре, и отвън, като е пълно. Гадно е, като си отвън, че не не пускат, но поне вътре не е като консерва с копърки, като по другите клубове...

А за хейтърите, не ходете. И аз не ходя често напоследък, просто май ми мина кефът, но от време навреме минавам... Имат и хубави бургери
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

h0l0 5.09.2014 00:28:34 отговори + 0 0
хахаха а са се сетих кфа глупост е като идеш ф кенефа да пикаеш и пред тебе на LSD мини-плазмички минават реклами на бира+чипс=6,66 и т.н.
направо ми се идеше да се изсера на писуара
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sodom 4.09.2014 18:46:19 отговори + 0 0
Мой приятел го изгониха за това че е повърнал люто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

h0l0 4.09.2014 18:29:44 отговори + 0 0
евала момчета , не ходете супер тъпата кръчма.
ако немаш резервация не те пускат , бахти и нещастниците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 4.09.2014 15:51:11 отговори + 0 0
т.е. същиий комерс както преди не съм бил там и да не пуснат killing in the name of Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 4.09.2014 15:47:58 отговори + 0 0
тъпа кръчма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sodom 4.09.2014 15:17:15 отговори + 0 0
Бях в rock it на рожденият ми ден мястото е яко но персонала е отвратителен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".