"Rock It" подгрява феновете на татуировките за "Bulgaria Tattоo Expo 2015"

15 апр 2015, 07:54 ч. 835 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Този петък ще бъде посветен на изкуството на татуировките. По повод предстоящото второ издание на Bulgaria Tattоo Expo 2015 в столицата, последният ден от седмицата ще бъде изпъстрен с любители и специалисти по татусите, обучение за новата мода и техники в сферата и подгряващо парти, на което ще се съберат майстори от цял свят. На 17-ти април, през деня в рок бар Rock It ще бъде проведен семинар от българския татуист Николай Николов, по-известен като Bullet BG, който работи в Португалия и си е извоювал име на един от най-добрите в сферата на реализма. Bullet BG е работил с Димитрий Самохин, който е сред най-популярните украински татуисти в момента, благодарение на успешните си експерименти с 3D пейзажи и реалистични портрети. По време на семинара у нас ще се разглеждат теми, свързани с най-новите тенденции при татуирането – техники, консумативи, дизайн...

Семинарът ще прелее в парти в рок бара, на което се очаква да дойдат татуисти от цял свят - Англия, Германия, Италия, Испания, Швеция, Португалия, Франция, Дания, Беларус, Гърция, Кипър, Македония, които на следващия ден ще бъдат част от Bulgaria Tattоo Expo 2015. Те ще подгреят с наздравици, рок музика и запознанства. А за останалите посетители ще има интересни демонстрации на различни стилове татуировки чрез рисунки от специалисти на големи бели платна. Очаква се и томбола с интересни награди.

Bulgaria Tattоo Expo 2015 се провежда за втора година, на 18 и 19.04. , в зала 3 на НДК .

Официалното подгряващо парти на 17.04. в Rock It е с вход свободен.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".