"RockSchool" и "Америка за България" отпускат 10 стипендии за безплатно обучение по музикален инструмент

3 ное 2017, 15:03 ч. 1404 / 13 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Музикалното училище “RockSchool”, съвместно с Фондация "Америка за България" ще зарадват 10-ма музикални ентусиасти с 6-месечни стипендии за безплатно обучение по избран от тях музикален инструмент/и.

За стипендия може да кандидатства всеки - от абсолютно начинаещи до средно и много напреднали. Важи за деца и възрастни от цялата страна.

Часовете ще се провеждат на място в школите на RockSchool в София и Варна, както и онлайн.

За да участвате е нужно да запишете видео как свирите и да разкажете "Защо искате стипендията". Ако сте начинаещ в музиката – не е необходимо да включвате част със свирене във видеото. Формата за изпращане на кандидатури е на адрес: www.drooble.com/scholarships-rockschool

Краен срок за подаване на заявление - 10-ти декември 2017 г.

В допълнение, всеки спечелил ще има възможност да ползва безплатно помещение за репетиции - 3 часа седмично за периода на стипендията.

RockSchool е част от “Музика за България” - фондация в обществена полза. Освен школа за музикални уроци, училището формира голямо музикално общество, което обединява хората, които обичат музиката.

Дейността продължава с предоставяне на репетиционни помещения, звукозапис и продуциране на музика, сформиране на банди, организиране на редовни концерти и други музикални мероприятия в подкрепа на развитието на българската музикална сцена.
„Америка за България” е плод на успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), основан от САЩ чрез Американската агенция за международно развитие.

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Roark 4.11.2017 14:39:46 отговори + 5 4
Гледам и тук всеки се упражнява на чужд гръб - както винаги, всеки е много запознат с нещата - кое как става и естествено има мнение по всеки въпрос, че и държи сметка за чуждите дела. Лесно е - само да приказваш, да хулиш и да злорадстваш скрит като мишка зад монитора! Мислиш си че си голямата работа, а всъщност си никой. Никога нищо не си направил, нищо не си създал, мислиш си че всичко е далавера, всичко е нагласено, а никога не си си мръднал пръста да направиш нещо, камо ли да създадеш нещо от нулата, за да видиш колко е трудно или просто да помогнеш на някого без да очакваш нищо в замяна. Типични кръчмарски истории на завистливи и дребни души.

Отделно от всичко това - още по-тъпо да се хули проект, който е свързан с музиката и ще помогне на деца да сбъднат своя мечта. Да, мечта е да искаш да се научиш да създаваш музика, както и въобще да стремиш към съзидание, а не към разруха! Засрамете се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 4.11.2017 16:48:07 + 3 5
...клише, клише, СКРИТ ЗАД МИШКАТА!!!!, клише клише!
Какво точно са създали тия?
" още по-тъпо да се хули проект, който е свързан с музиката и ще помогне на деца да сбъднат своя мечта" - то и митко пайнера (българския хаври уейнстийн) с такива проекти се занимава, кво лошо има, нали!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 4.11.2017 18:57:21 + 4 3
А ти зад какво си скрит? Зад кабела на клавиатурата ли? Казва се скрит зад монитора, умнико. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цоцкам на воля 3.11.2017 19:10:37 отговори + 4 5
Хаха, шефката на Рокскуул с тия ли се хвана сега? Изцоца Теленор, сега е ред на 'Америка за България". Браво, цоцай куме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 3.11.2017 17:10:54 отговори + 8 8
Инвестиционни фондове, миролюби бенатови, америка за България... абе 100% утайка!
Иначе шефката на рокскул ще и дойдат добре няколко урока, не че ще научи нещо ама да и спадне самочувствието малко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 3.11.2017 15:24:24 отговори + 16 10
Америка ПРОТИВ България са пълни нещастници! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Костофф безумний, българоу 3.11.2017 16:05:25 + 8 11
Ти сигурно си от "Русия за България". Вие какво подготвяте като акция? Ще ни "подарите кирилицата" или ще ни освобождавате от свободата и независимостта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.11.2017 16:37:34 + 2 7
За каква свобода и за каква независимост става въпрос? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 3.11.2017 17:58:28 + 5 2
анти-терлик, става въпрос за свободата да плещиш дивотии, без да ти насинят задника в участъка на Народната милиция. ОК? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 5.11.2017 17:31:46 + 3 3
@Tutur За американската свобода на словото, заради която Сноудън се крие в Русия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 6.11.2017 08:23:39 + 4 0
Това във вестник Правда ли го прочете? Да изнасяш държавни тайни и свобода на словото са съвсем различни неща. А каква е свободата на словото в Русия, където застрелват всеки неудобен журналист? По-малко неудобните само ги вкарват в затвора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".