"Rockdetector" се завръща като "Musicmight"

19 апр 2009, 22:51 ч. 174 / 2 3
пред./следв.
Изключително популярната в близкото минало база данни за рок групи и музиканти "Rockdetector" се връща към живот под ново име и по-богата от всякога. Сайтът вече се нарича "Musicmight" (www.musicmight.com) и съдържа информация за над 100 000 групи и 500 000 изпълнители. Броят на заглавията, представени в "Musicmight" - албуми, сингли, демота, DVD и др., е над 2 000 000. Регистрираните потребители на ще могат де редактират и попълват празнини в ресурсите на сайта и, заедно с всички останали, да използват необятните му информационно масиви.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 21.04.2009 20:46:16 отговори + 0 0
Мне,сайта е за метъл и рок ;-) Аз честичко хвърлям поглед в него.Пишеш си името на групата,която те интересува - излиза ти инфо и сайт за групата ,издадени албуми и снимка + знамето на съответната държава от която са.Аз така ги запомних визулано повечето групи какви са по народност,не че има значение като е качествена музиката им де :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2009 10:35:19 отговори + 0 0
Да само,че за рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 20.04.2009 09:57:48 отговори + 0 0
като метал архивите ??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".