"RockSchool" празнува 7 години на 17 декември

4 дек 2017, 13:40 ч. 453 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вече 7 години RockSchool съществува, развива се, сплотява и вдъхновява хората, обичащи музката. На 17.12 (неделя), в навечерието на най-красивите празници от годината, ще се съберат ученици, учители и приятели, за да отпразнуват заедно рождения ден на училището с концерт.

Събитието ще се проведе от 18:30 часа в клуб Mixtape, а билетите ще са с благотворителна цел, на стойност 5 лв .

Всички събрани средства от входа ще отидат за новия RockSchool проект, а именно - Музикална Резиденция. Идеята е да се създаде творческо пространство, където артисти от цялата страна да идват и да отсядат, за да работят концентрирано над конкретен музикален проект, като създаване и аранжиране на албум, запис, продукция и други или просто да споделят време като приятели, разполагайки със собствена репетиционна. Мястото ще се отдава безплатно на талантливи музиканти, които имат желанието да се развиват, но не могат да си го позволят.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RockPro 4.12.2017 17:44:00 отговори + 3 2
Прекрасна идея. Трябва да се стимулира креативността, музикалността и таланта. И рок енд ролът да продължава да живее в следващите векове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".