"RockSchool" предоставя възможност за 6-месечно безплатно обучение

7 май 2019, 20:04 ч. 1171 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Музикалното училище RockSchool откри годишния си конкурс за стипендии за интензивно музикално обучение. Стипендията включва 48 часа музикални урока и 80 часа индивидуални репетиции в RockSchool.

Конкурсът е отворен за хора от всички възрасти и нива на музикална напредналост, включително и напълно начинаещи.

Условието за кандидатстване в конкурса е просто - всеки участник трябва да запише видео и да разкаже “Защо иска да получи музикална стипендия?”. А ако кандидатът умее да свири на инструмент - може да добави и свое изпълнение във видеото.

През 2018-та училището стартира първата си стипендиантска програма, в която успя да събере средства за цели 12 ученика. Всеки от тях премина през интензивен курс от 48 часа музикални уроци и над 80 часа репетиции. Днес, по-голямата част от стипендиантите са част от доброволческата програма. Покрай стипендиантската програма много от тях получиха възможности за участия в различни концерти, фестивали и събития.

Може да се кандидатства на: https://drooble.com/scholarships-rockschool
Краен срок: 30.05.2019г.

 

още за:

Rockschool


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mehmed 8.05.2019 12:22:18 отговори + 1 3
Здравеи те за ионика има ли курс стипенд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скул 7.05.2019 21:16:24 отговори + 6 0
Важи за грамотни.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепо 7.05.2019 20:22:12 отговори + 2 2
Това важи ли за вокалис? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".