"Rockstadt Extreme Fest WarmUp Party" в "The Black Lodge" на 16 юли

13 юли 2016, 09:44 ч. 526 / 3 13
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 16-ти юли (събота) в метъл бар The Black Lodge на гости ще ни бъде екипът на Rockstadt Extreme Fest! Те ще организират за вас яко Warm Up Party със специален DJ сет, включващ банди, които са свирили или ще свирят на фестивала, плюс класики от всички поджанрове на метъл музиката. Освен промоционални материали, които ще получите, само тази вечер ще се продават и ограничен брой билети за фестивала на цена 95 лв. (при официална цена 108 лв.).

Поканата от тяхна страна звучи така: So come say "hi", let's have a beer and headbang the night away! We're more than excited to meeting our bulgarian brothers and sisters.

 



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 15.07.2016 14:53:36 отговори + 0 0
Има 2 много големи имена - My Dying Bride и Mayhem. Другото е абсолютен пълнеж. Но пак си заслужава според мен, за който е фен на тези 2 групи. Жалко само, че няма еднодневни билети.
Хайде, ще се поправя малко за пълнежа - Borknagar също не са лоша група.
Адмирации на румънците за феста, ще видя дали ще отида, сега съвсем случайно разбрах за съществуването на този фест, признавам си, та не знам дали ще мога да го вместя в плановете като пари и време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 14.07.2016 02:19:30 отговори + 1 1
Краварненец,Кой си ти за да даваш оценки кое е пълнеж и кое е сериозна група?
Виждал 2 сериозни групи убития селянин.Вземи си окачи въжето някъде ,с удоволствие бих ти ритнал столчето с усмивка на лице.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Блекари 14.07.2016 08:02:42 + 0 1
Не се обаждай, *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 13.07.2016 16:58:28 отговори + 1 0
Само можем да си мечтаем за такъв фестивал в България
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каварненец 13.07.2016 22:32:23 + 0 0
Аз виждам 2 сериозни групи. Другото е плява и пълнеж. Нашите фестивали са доста по-добри.
А, забравих - нашите не са в Румъния!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 13.07.2016 23:13:47 + 1 0
Нека не забравяме, че това е фестивал на 3-4 години. Нормално е в началото да е такова положението в бандите. Аз също не съм фен на по-голяма част от бандите, но самия факт, че румънците организират екстремен фест, а ние в БГ си нямаме такъв е показателен. Не знам и какво им харесваш на родните фестивали, ако изобщо може да се каже, че са фестивали. Аз под фестивал разбирам поне 3 дни, минимум 2 сцени и поне 7-8 актуални банди като кулминация на вечерта. Препоръчвам ти, ако не си ходил, да посетиш Brutal Assault в Чехия и сам ще разбереш за какво говоря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Блекари 14.07.2016 08:13:35 + 1 2
Ходя всяка година не само на Брутъла. Жалкото е, че намирате извинения за този - бил на 4 години(WTF???), а нашите фестове ги плюете и осирате още в зародиш! Свиркаджии и смешници сте вие! Даваме по 500 лв на човек за път и мизеруване, а тук под носа ви като има и е скъпо!
Жалки хейтъри, никакви фестове у нас за вас!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 14.07.2016 09:02:42 + 1 0
Черен Хейтър, ти сам си противоречиш и пишеш невероятни неща. Ходиш на Брутъл Ъсолт, а се оплакваш за някакви 500 лв. и мизерия чак било. За да посещаваш фестивалите в Европа, означава че не намираш това което търсиш в БГ. Аз лично нищо не съм плюл в БГ, а казвам самата истина. Намираш разликата, нали ?
Не е зле да прочетеш и историята на Brutal Assault за да разбереш как са започнали, за да се стигне до 21 издание след по-малко от месец.
И след всичко изписано, само ще споделя, че румънците правят доста добри фестивали с качествени групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Блекари 14.07.2016 09:18:39 + 0 2
Чичак, на мен 500 лв не са ми проблем и ходя и тук и в чужбина. Говоря за мизерниците които се оплакват, че всичко тук им е скъпо, но в чужбинско е Ок! И спри с глупостите за доста добрите фестове с качествени групи защото на нашите фестове групите са в пъти по-качествени, а организацията по-добра! Разликата е, че тук всички мрънкате и си намирате причини да не ходите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 14.07.2016 11:52:54 + 1 0
Виж, Мразим Блекари, аз също не съм от мрънкащите. След като не ми харесва дадена банда, която ще свири в Бг просто не ходя на концерта й. Но не можеш да отречеш, че цените в България са доста високи сравнени с тези при румънците. Давам ти и пример, как миналата година на Metalhead meeting в Букурещ, за около 70 лв. гледах Satyricon, Bloodbath, Amorphis, Trypticon и др.
А ти къде видя качествени групи по българските фестове?
А за самата организация си е чисто заяждане от твоя страна.
Явно целта ти не е да гледаме реално на нещата, а да се правиш на интересен
Наздраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моли 13.07.2016 12:20:26 отговори + 1 6
Продажници!!!
Защо не направихте за Каварна????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Продажник 13.07.2016 14:20:23 + 5 1
Бих предположил щото Нина Ставрева и Лауд Концертс не са пожелали да отидат като гости в Ложата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мразим Блекари 14.07.2016 08:05:37 + 1 3
*************! Със сигурност сте се молили на румънчетата за безплатни пропуски и снимки с любимците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".