Рок музикантът Светослав Димитров представя книгата "Ангелска страст"

5 дек 2017, 10:51 ч. 1015 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дебютният роман на Светослав Димитров „Ангелска страст” потапя читателите в света на музикантите от Angel’s lust – творци с богато въображение, амбицирани да продължат делото на своите музикални идоли и да придобият световна слава. Романът представлява интересен коктейл, обвързващ разказите на петима музиканта. Това не е просто книга за секс, наркотици и rock n roll, а за музиката като религия, пътеводител и пряк път към щастието. За турнета и душевни пътувания, напоени с уиски, похот и неразумни експерименти. За спасението, което е в изцеляващата сила на музиката и в търсенето на смисъла. Роман за мечтите, бунта, свободата, и младостта.

Написана в духа на музикалната биография, с множество мелодични препратки, тук всеки може да потъне в една фантазия, далеч от клишетата. Между историите на музикантите е поместена и тази на тяхната група Angel’s lust. История за живота и израстването, където музикантите търсят различни начини за вдъхновение в упоритостта си да изразят творчеството вътре в самите тях.

За автора:
Светослав Димитров е инженер по професия, но музикант по призвание и творец по душа. Не понася бездействието и това го води до най-разнообразни занимания – танци, актьорско майсторство, планинарство, фотография, огнени изкуства, но най-вече музика. Той пише и изпълнява песните си на различни инструменти. Като чaст от блус и рок банди трупа истории още в гимназията, с част от които ни запознава в настоящата книга.

„Аз не съм нито един от героите си, но също така съм във всеки един от тях. Романът може да се чете и като сборник с отделни разкази, но връзката между тях е много дълбока. Нейното изследване е изключително и чувствено приключение-предизвикателство, на което са поканени всички меломани”, казва авторът.

Представянето ще бъде на 17 декември 2017 в Tab 12 Blues Bar от 17:00 ч.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".