Рок музиканти коментират избирането на Джо Байдън за нов президент на САЩ

7 ное 2020, 19:28 ч. 2152 / 6 41
пред./следв.

   Малко по-рано днес стана ясно, че кандидатът на Демократическата партия в САЩ Джо Байдън печели президентските избори в САЩ и ще бъде 46-ият държавен глава на страната.

   Досегашният президент Доналд Тръмп ще трябва да отстъпи поста през януари 2021 г., ако разбира се някое от обжалванията му на резултатите не бъде уважено от съда и то да обърне вота. Все пак избиранителната система в Съединените щати е нестадартна и кой да бъде президент се определя от т. нар. електорални гласове, различен брой от които излъчва всеки щат. Те са общо 538, като победителят трябва да получи минимум 270. Преди още да са ясни окончателните резултати Байдън има 273 електорални гласа според "CNN" и 290 според "Асошейтед прес".

   Scott Ian (ANTHRAX), Alex Skolnick (TESTAMENT), Tracii Guns (L.A. GUNS), Jay Jay French (TWISTED SISTER), Otep Shamaya, Todd La Torre (QUEENSRYCHE), Amy Lee (EVANESCENCE) и др. са сред първите рок и метъл музиканти, които коментират резултатите. Техните изявления гласят "Благодаря на Господ", "Майната ти [Тръмп], уволнен си", "Никой не може да заглуши гласа на народа. Бог да благослови Америка", "Уволнен си, нехранимайко" и т.н.

   Още преди Доналд Тръмп да спечели изборите през 2016-а голям брой музиканти, актьори, спортисти и др. изказваха открито неодобрението си към него. Не бяха един и двама изпълнителите, които забраниха на републиканеца да използва техни песни на митингите и изявите си. Как ще бъде приет новият президент, ако няма последваща промяна на статуквото, предстои да разберем.

 

още за:

Joe BidenDonald Trump


Коментари   (41)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


не знам 20.11.2020 08:10:32 отговори + 0 0
Айде вървете се гръмнете всички путкински и тръмповски тролчета.
Повторното преброяване в Джорджия какво показа - пак победа на Байдън!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благо 10.11.2020 15:53:37 отговори + 0 5
Музикантите като цяло не блестДържава им е на ръба на гражданска война, те се занимават с Тръмповци и Байдъновци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 9.11.2020 02:34:08 отговори + 8 7
Отново показаха на хората че са просто един добитък и нищо повече, а съдейки по всичко може би и така трябва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 8.11.2020 22:15:23 отговори + 8 1
Бай Дън, бай Трън, я по добре да си слушаме метъла! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.11.2020 21:52:22 отговори + 7 12
Айде сега кажете, че Мик Джагър, Брайън Мей и Нергал са глупаци. Само че вие и Тръмп сте такива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гулиев 8.11.2020 15:40:20 отговори + 5 8
...и замириса на нафталин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 8.11.2020 15:12:59 отговори + 34 10
Знам,че за България президент като Тръмп беше е по-удачен като влияние във вътрешната ни политика-тоест минимално.Докато глобалистите-либерали така наречените демократи създават само конфликти и то колкото се може по-далеко от САЩ.Да си спомним създаването на една изкуствена държава в нашият и без това барутен регион като Косово.Страна ръководена от нарко къртели и мюсюлманска...И САЩ и Русия ни се месят в нашата политика,въпросът е да е възможно по-малко.А относно Ковид-19 и там по-голямата част е политика и преразпределяне на капитали...Да има вирус,но и не само...Просто е доусъвършенстван в лаборатория...за биологично оръжие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.11.2020 16:20:52 + 9 29
Когато коментарът ти е написан неграмотно просто няма тежест. Освен за други неграмотници, немислещи и пут(к)ински тролове.
Явно освен от часовете по български си бягал и от часовете по история.
България е парламентарна, а не президентска република. Политиката й се определя от парламента и правителството.
Така че просто се скрий и престани с глупостити. Както трябва и ще се случи и с Тръмп.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 8.11.2020 14:45:08 отговори + 4 10
Scott Ian не само че е пич, но е и един от основателите на траша в началото на осемдесетте. Но политическата грамотност и разбирания за развитието и спасението на света на цялата музикална индустрия са под въпрос. Има и друго - гледат си собствените финансови интереси. За съжаление светът в момента вече е разделен и диктуван от точно такива финансови интереси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гулиев 8.11.2020 15:42:33 + 8 9
както казват руснаците: "спасибо, музыкант за песню, но ты дурак"... иначе казано, да си гледа траша и да не не говори глупости.

пп. аз съм фен на били милано, който е фен на тръмп
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 8.11.2020 13:35:32 отговори + 5 7
бих се учудил ако Scott Ian скочи срещу своя богоизбран народ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 8.11.2020 12:29:29 отговори + 21 8
Тръмп им оправи бакиите, САЩ не са влезли в нова война за 1ви път от 39 години по време на неговото управление, а рок музикантите защо не го разбират това нещо е наистина странно... без коментар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


не знам 8.11.2020 13:03:14 + 8 19
Никакви бакии не е оправил, заради неадекватната му политика от Ковид умряха повече хора отколкото във войната във Виетнам и Втората световна. И тепърва ще умират още много.
От 30 години настоящият президент не печели втори мандат. Сравняваш 8 години управление с 4 години.
А отделно глупостите и грешките му са безброй.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 8.11.2020 11:40:04 отговори + 28 13
До БГ нерезбирачите и незнамите които обичат да се заяждат и да плямпат без да казват нищо защото просто нямат аргументи:
„Клоунът“ в Белия дом е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели. "Клоунът" в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер. "Клоунът" в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент. "Клоунът" в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА и републиканските и демократичните партии.
"Клоунът" в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.
"Клоунът" в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на САЩ.
"Клоунът" на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката. Здравейте!!!!!!!
"Клоунът" на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.
Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.
Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.
"Клоунът" на Белия дом дарява президентската си заплата (400 000$ годишно) и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаете, че са изложени като престъпници - ако не бъдат преизбрани.
Разбрах, не го харесваш. Много от вас го мразят и презират. Колко умно! Той служи на американския народ и продължава да служи на всички.
И моля, уведомете ме какво е постигнал Байдън за своите 47 години в Америка! Бог да благослови Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. "
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.11.2020 12:18:50 + 8 16
Какъвто президентът - такива и почитателите му. Знаят само лъжи и измислици и "Бог да го благослови"
Абе, аланкоолу - Решетников като пише опорни точки за Америка и ги превеждате за България - айде съобразявайте се малко. Но то във всичко около Тръмп мисъл няма.
Ти!!! Пи ли белина?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.11.2020 16:01:54 + 9 12
Вицове ли ще разправяме сега, шредъре? Понеже си изписал метричен тон глупости, на които човек с акъла си може само да се смее.

Доста ме кефи как консервативните снежинки се топят сега, между другото. Давайте, дечица, плачкайте. Излейте си го. `щото за първи път от не знам колко десетилетия насам един ПОТУС е толкова некадърен, че изкарва само един мандат.

Бтв, клоунът се възползва от парите и влиянието си, за да покрие дело срещу него за изнасилване на тринайсетгодишно момиче, в случай че си забравил. Изнасилване, което вероятно е извършил. Заяви и че би легнал с дъщеря си - пак, в случай че си забравил. Посъветва подопечните си граждани да си инжектират дезинфектант - и по този начин стана причина за адски много смърт и увреждания вследствие на отравяне. Под неговото управление реднеци излязоха на протест с огнестрелни оръжия с желанието да отидат на фризьор. Под неговото управление полицията там продължи безнаказано да трепе негри. Вината за изстъпленията на БЛМ е НЕГОВА. Той можеше да спре това.

А парите, които е загубил, ги е загубил, защото е некадърен бизнесмен, чиито банкрути са легендарни вече. Единствената причина изобщо да има богатството си сега е, че е наследил голяма част от него. За последните години Тръмп, навръх всичките си богатства, е платил по-малко данъци от общ работник - понеже освен че е некадърен бизнесмен, е и измамник. А сега не може да приеме загубата с достойнство и реве като някакво петгодишно, на което са му казали, че е време да си тръгва от детската площадка. Евала. Най-неоцененият президент в историята, дума да няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

horhe 7.12.2020 11:53:46 + 0 0
100% истина!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 8.11.2020 11:05:50 отговори + 15 14
Ужас, ако и след произнасянето на Върховния съд на САЩ , не признаят Тръмп за президент , това ще е окончателната смърт за демокрацията . НАЙ-НАГЛАСЕНИТЕ ИЗБОРИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ! БайГън - този продажен , изку..фял , скле...розирал пед..@fil ,трябва да се срамува от най-долните машинации и измами в цялата историята на човечеството, поне малко уважение да има към умрелите от гробищните паркове ( особено в Мичиган ) , с чиито гласове се самопровъзгласява за президент ! Дано го застигне проклятието на Текумзе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 12.11.2020 14:33:48 + 2 3
Спокойно, в съда консерваторите са мнозинство, неслучайно бай Дончо я назначи на Еймито Корни Барет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 15.11.2020 10:01:13 + 2 0
Имаш предвид Върховния им съд, а не просто съда.
Може да са мнозинство, но за твое съжаление това е Америка, а не България. Първо, за да гледа нещо Върховния съд то трябва да е минало на по-долни инстанции и да се оспорва там. За да влезе изобщо и на първа инстанция - съответния съд трябва да приеме жалбата. А много вероятно малоумните безпочвени и бездоказателствени жалби на дебила Тръмп няма да влязат в съд изобщо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 15.11.2020 17:17:53 + 2 3
Еми много ясно, че Върховния съд Не знам дали следиш нещата, но те уверявам, че има напредък и няма да ни управлява тая сган от Deep state. Между другото не за първи път се стига до съд, преди 20 години така стана с Ал Гор и Буш, ключов щат Флорида, отново крадене и манипулации, но тогава мнозинството е било зад Буш и затова Тромпетиста избра жена от консерваторите за главен съдия и сега е просто въпрос на време да изкарат цялата истина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 17.11.2020 15:49:48 + 1 0
Това е съд, драги приятелю, дръзки мечтателю. В съда няма такова положение казвам "съд" пък имам предвид "Върховния съд".
Както и да е. При Гор и Буш имаше някаква разлика от 500 гласа. Тук в отделните щати са поне 15 000, а общо Байдън има над 5 милиона повече.
И да - следя нещата, а не карам по опорни точки и фантасмагории. Масово, почти навсякъде, където тръмпаджиите се опитват да пуснат жалба, че вотът е манипулиран това се оказва или пълна измислица, ила манипулация с обратен знак. Има случай даже в който човек, зансет да манипулира бюлетини, след това си е признал, че републиканците са му платили за това. Ей такава ви е всичката. Но още малко остава да си помечтаете и да потролите по форумите. След това гудбай!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.11.2020 10:39:18 отговори + 18 0
Който и да е, политиката на държавата САЩ спрямо света е една и съща: господар и подчинен. Това е новият император, цар и т.н. Има една страхотна песен на Мегадет по темата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.11.2020 08:02:35 отговори + 11 18
Както винаги БГ "разбирачите" знаят и ги "разбират" повече нещата от утвърдени музиканти (при това в един от жанровете с най-интелигентни музиканти и фенове, но не и фенове в БГ) в собствената си родина.
Понеже избирателната система на Щатите е архаична сигурно скоро ще я сменят. Най-добре президент да не се избира от американския народ. А от 10 "разбирачи" в БГ. Тогава ще цъфнат и ще вържат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 8.11.2020 01:46:36 отговори + 18 13
Тези хора съвсем не са у ред че плюят Тръмп, а харесват Байдънчо с гадната рептилска усмивчица... Започват новите серии на Holy Wars от Rust in Peace. Предстои римейк на световният империализъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shredder 8.11.2020 01:24:40 отговори + 23 13
Да и аз за пореден път се учудвам от от крещящата политическа неграмотност на повечето музиканти на които иначе се възхищавам.... Те нали се водят рок звезди и явно че не им пука за живота на обикновените хора, и много си харесват новият ред на банкстерите, глобализма, либералните "ценности" и изнесените производства. Виж ако бяха в БГ можеха и да се понаучат на критично мислене ама там са си супер заблудени и обичат да си прасат тревицата без да се замислят много много.... Но иначе в текстовете им светът е прецакан, злото е навсякъде, и така нататък... хахаха- Малоумна история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 8.11.2020 00:38:12 отговори + 24 10
Явно заблудата и липсата на критично мислене не подминава и най-известните музиканти, съдейки по техните изказвания. Но нека не им се сърдим. Все пак, повечето американски граждани никога не са ползвали мозъците си по предназначение.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.11.2020 23:59:31 отговори + 17 2
BTW ако имаха нормална избирателна система той изобщо нямаше да е президент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 7.11.2020 23:16:27 отговори + 44 12
Удряш оръжейното лоби като изтегляш голяма част от щатските войски от държавите разбити от твоите предшественици-демократи....И губиш изборите с манипулации.Това либералите не прощават.Нарушаваш интересите на транснационалните и глобалистични компании и това вече няма как да ти го простят либералите-глобалисти.Време е за поредното насилствено налагане на демокрация чрез цветна революция... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.11.2020 23:35:37 + 12 4
Вярно е, но загубата е и заради начина му на комуникация. Така и не се постара да бъде по-харизматичен, по-премерен и по-подготвен...понякога! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.11.2020 23:44:49 + 14 7
А лобито на производителите на белина не му ли помогна? Нали 3% от последователите му са пили белина, за да се лекуват от Короната.
Или пък загубата е, защото тези 3% са умряли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 8.11.2020 00:00:29 + 38 12
Аз гледам от тази плоскост на нашите интереси.Тоест Тръмп си гледаше вътрешната политика,не се месеше толкова в политиката на други държави.Докато демократите са глобалисти и винаги разпалват военни конфликти в държави чиито правителства се опълчат на щатските интереси.Иначе е ясно,че България с тия политици винаги е със събути гащи....за жалост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.11.2020 00:19:35 + 17 17
За пореден път показваш, че Тръмпистите не могат да мислят. Казваш, че 190 държави в света винаги играят по свирката на САЩ, а в останалите 5 те разпалват войни, когато демократите са на власт.
Разпалването на търговски войни с Китай и ЕС по-добре ли е от война в Афганистан? Да оттеглиш един от най-големите индустриални замърсители от климатичното споразумение, докато цялата ти държава гори в невиждани преди това пожари - по-добре ли е?
Да си изрекъл около 25 000 очевидни лъжи и глупости по време на мандата си по-добре ли е?
А атаките над Сирия и срещу иранския генерал, заради който обявиха награда за главата му - те не са в интерес на оръжейното лоби и изобщо не са военни конфликти сигурно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 7.11.2020 23:06:27 отговори + 12 12
И нека войните започнат отново.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sladura 7.11.2020 22:46:55 отговори + 6 11
Дреме ми на....шлифера ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.11.2020 23:01:26 + 10 2
Откъде да знам дреме ли ти на шлифера? Ти кой питаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dot 7.11.2020 21:48:57 отговори + 8 12
Истинска рок новина!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е 7.11.2020 21:07:56 отговори + 23 14
Смърт на либералите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 7.11.2020 20:14:57 отговори + 17 8
Честито на новият президент и да върне надеждите на американците и латиноамериканците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 7.11.2020 20:13:43 отговори + 9 1
Хубаво би било да качите и някои изказвания на Ted Nugent от последната седмица. Има доста попадения за смях...или плач! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тори Кейлър 7.11.2020 22:22:50 + 6 2
Тед Нуджънт е педофил и дезертьор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".