"Рок на скорост" очаква всички фенове на класическия рок и моторите

19 авг 2009, 21:13 ч. 110 / 1 3
пред./следв.
21 август, пл. "Ал. Невски", София, точно в 12:00 ч. подвижна сцена с музика на живо – Васко Кръпката и КРЪПКА БЛУС БЕНД, ескорт от мотоциклети и екип на "Star FM" ще потеглят към Велико Търново за най-голямото моторджийско събитие през годината – мото-рок съборът в старопрестолния град. Радио "Star FM" и порталът Moto.bg готвят специална вечер за своите фенове в рамките на мото-събора. На входа на Велико Търново към колоната ще се присъединят още мотористи от събора за почетна обиколка на града. Истинска рок-канонада ще озвучи хълма Света гора с концертите на Васко Кръпката, КРЪПКА БЛУС БЕНД и Звезди с група АНАЛГИН. Очаквайте включвания на живо в ефира на радио "Star FM". Радиото ще осигури специална изненада за феновете на класческия рок – 10 билета за предстоящия концерт на ZZ TOP в България. "Balkan Entertainment Compnay" ще дадат възможност на всички желаещи на място да си закупят билети на преференциялни цени за най-голямото музикално събитие тази есен. Готви се още конкурс за кралица на рокерите, огнено шоу и не на последно място - "най-тунингования" музикален плейлист, направен от слушателите на "Star FM".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.08.2009 23:00:11 отговори + 0 0
Бях решил да ходя, ама искат 35 лв. Абе тия хора добре ли са, това да не е Моторхед?! Ще минат и без мен. И си носете сандвичи, че кибапчетата били по 2 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anal-GIN 20.08.2009 09:12:12 отговори + 0 0
Къде без Звезди, брее, алооо!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tashe 19.08.2009 23:44:58 отговори + 0 0
как пък една читава група не поканиха
вече ми се драйфа като чуя тиа имена
особено тоя ****** "Звезди"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".