Рок уикенд в Русе тази събота и неделя

16 мар 2010, 08:35 ч. 105 / 1 4
пред./следв.
"D.B.M.R. Agency" ще вкара във вените на феновете на тежката музика двудневна доза рок по време на "Русе Рок Уикенд". Концертите са под надслов "Правилно е да се мисли за рок!". На 20 март (събота) в Дом Елиас Канети (Русе) ще забият местните банди GUNPOWDER, DARK FEELINGS, GRAYSCALE и специалните гости - софийските траши/глем рокаджии ALLEY SIN, които са тръгнали на национално клубно турне. На 21 март (неделя) на сцената на Д.Н.А. (Военен клуб - Русе) ще излязат WAVESLAVE, DIVISION ONE и рок идолът Тома. Начален час и за двата дни: 18:30; цените на билетите са: 20 март - 5 лв., 21 март - 7 лв., общ билет за двата дни - 10 лв.

още за:

D.b.m.r. Agency
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пфу 16.03.2010 23:32:44 отговори + 0 0
какъв "резултат" е постигнал?!?!? ти в ред ли си??? страшния рок идол,пее песните на Миро и Руши....прави поне едно нещо добре-позира с китари на ,които не може да свири.айде у лево Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.03.2010 22:34:36 отговори + 0 0
Когато постигнеш някакъв резултат близък до неговия - говори.До ртогава си стой в дупката от която си изпълзял/а и се задавяй в жлъч..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gotica 16.03.2010 17:17:41 отговори + 0 0
точно така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rousse rocks 16.03.2010 12:24:27 отговори + 0 0
"Рок Идолът" Тома да си седи на село !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".