Рок Завинаги с "Радио 1 Рок" и кино "Арена"

7 юни 2012, 15:03 ч. 837 / 8 8
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Радио 1 Рок, радиото, което пуска само най-добрите песни в историята на рок музиката, продължава да награждава слушателите си затова, че са избрали неговите честоти!

   От днес стартира игра, която може да направи слушателите на Радио 1 Рок, първите зрители на уникалната филмова продукция Рок Завинаги в кино Арена!

   В центъра на мюзикъла Рок Завинаги (разпространява Александра Филмс), чието действие се развива през 80-те години – безспорно най-плодотворният период в историята на Rock ‘N Roll-a, стои въображаемият музикален клуб The Bourbon Room. В него стените са покрити с листовки, снимки, стикери на банди и рок звезди, разрешителни, електрически китари, а стотици сутиени висят от тавана над бара. Това е мястото, където музиката е религия, а рок звездите - божества. В клуба се срещат съдбите на Дрю и Шери – млади, талантливи и вярващи в себе си музиканти, които са принудени да работят като сервитьори, но искат да извървят бляскавия път към славата, в чийто край се намира рок божеството Стейси Джакс. Том Круз е неузнаваем в ролята на рок звездата, дори изпълнява сам великите хитове на Def Leppard Pour Some Sugar on Me и Wanted: Dead or Alive на Bon Jovi пред стотици крещящи посетители на клуба. Вижте трейлъра на филма тук.

   За да станат част от рок премиерата на годината, слушателите трябва да слушат внимателно Радио 1 Рок, за да познаят оригиналните изпълнители на песните от саундтрака на филма Рок Завинаги и да ги изпратят заедно с имената си на igra@radio1rock.bg. Специалните прожекции, организирани от Радио 1 Рок и Кино Арена, са на 20 юни в кино Арена Младост, София и кино Арена Мол Варна. Освен победителите в играта на радиото, част от екслузивната прожекция ще станат и рок звезди от българската музикална сцена.

   Пригответе се да куфеете до припадък с Том Круз, Катрин Зита Джоунс и рок звездите на България!

   Кампанията 1 Рок Лято с Радио 1 Рок продължава! За още информация, следете официалната фейсбук страница на Радио 1 Рок.
Rock of Ages


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Unreal 8.06.2012 22:18:26 отговори + 0 0
@Kakafonia
hahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahhhhhhahhaha
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kakafonia 8.06.2012 17:41:16 отговори + 0 0
Какво ми спорите за 80- те, в този филм има всичко друго, но не и рок. Все едно гледам Хана Монтана, отвратително... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенка 8.06.2012 01:12:01 отговори + 0 1
"...продължава да награждава слушателите си затова, че са избрали неговите честоти!"
*за това

Правописът не вреди

P.S. Сигурно има още много грешки, но преустанових четенето...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 7.06.2012 18:52:20 отговори + 0 0
Песните са от 80-те години. Изключение прави песента на Joan Jett &Blackhearts-,,I Love Rock ,N Roll,,.Тази песен е кавър версия от1975год. Оригиналният изпълнител е Alan Merrill. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 7.06.2012 17:13:48 отговори + 0 0
А 60-те и 70-те имаше предимно полка, така ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.06.2012 17:03:07 отговори + 0 0
Такае,......80-те бълваха само класики и дори най-големите тъпотии си бяха добри. Да не говорим, че четвъртокласните банди от онва време са по-добри от сегашните първокласни, независимо за кой стил става дума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2012 16:27:40 отговори + 0 0
Пригответе се да куфеете до припадък с Том Круз, Катрин Зита Джоунс и рок звездите на България! ХХХХАааааааааахххххххххааааааахахахахахахах! 80-те години са най-вече плодовити за Мадоня. €0-те и 70-те години на тия приказки сега се обръщат в гробовете си и обмислят варианта как да преследват насън и наявЕ тия копрофили, дето са измислили това извращение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 7.06.2012 16:16:31 отговори + 0 0
"...80-те години – безспорно най-плодотворният период в историята на Rock ‘N Roll-a..."
Да го *********!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".