Рокаджия на околосветско пътешествие с мотор

21 апр 2009, 15:07 ч. 306 / 2 3
пред./следв.
Две български банди ще подкрепят проекта на Коста Атанасов "Джоуви" със съвместен концерт, подробности за който ще бъдат обявени на по-късен етап. Проектът е под надслов "Вътрешно горене" и включва пътуване около света с мотор, продуциране на книга и филм. Започва на 21 юни и ще може да се следи на живо по Интернет. Атанасов ще потегли на 21 юни 2009 г. с мотора си "Kawasaki Drifter". По време на пътуването всеки ден ще има дневник с кратка информация за това какво се случва с Коста на пътя, както и ежеседмични пътеписи, публикувани на уебсайта на пътуването. След завръщането му в България всички разкази ще бъдат издадени в книга, която ще бъде представена заедно с изложба, събираща най-интересните и вълнуващи снимки от цялото пътуване. Всички приключения ще се записват с видео камера, като материалите ще се използват за създаването на бъдещи "риалити" серии и/или пълнометражен филм. Пътуването ще може да се следи в реално време през малка камера, монтирана на мотора, а позицията в света ще се маркира чрез GPS система за следене. Основният маршрут е Украйна, Молдова, Русия, Япония, САЩ, Европа. Възможен е алтернативен завършек на пътуването през Египет, Сирия, Йордания и Турция.

още за:

Kosta Atanasov
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 21.04.2009 15:49:12 отговори + 0 0
Ха!!! С Коста сме израстнали заедно, направо ме е срам, че от Катехизис научавам за начинанието му...

За протокола: Коста Атанасов е създател на обложката на първия албум на PANTOMMIND! Дали именно те няма да са едната от двете подкрепили го банди? ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йожи 21.04.2009 15:20:31 отговори + 0 0
Давай Джовкаааааа!!!Респект, приятелю!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 21.04.2009 15:10:18 отговори + 0 0
Е т'ва е да имаш воля! Успех на типа в начинанието! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".