Ronnie Atkins издава нов албум през март, вижте видеото "Unsung Heroes"

8 дек 2021, 17:18 ч. 669 / 4 2
пред./следв.

   По-малко от година след издаването на дебютния си самостоятелен албум, вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins обяви, че подготвя още една студийна творба. Дискът е озаглавен "Make It Count" и ще се появи на музикалния пазар на 18 март чрез "Frontiers Music".

   Изданието е продуцирано от Chris Laney и ще съдържа 12 песни. По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да гледате официалния видеоклип към първия сингъл "Unsung Heroes".

01. I've Hurt Myself (By Hurting You)
02. Unsung Heroes
03. Rising Tide
04. Remain To Remind Me
05. The Tracks We Leave Behind
06. All I Ask Of You
07. Grace
08. Let Love Lead The Way
09. Blood Cries Out
10. Easier To Leave (Than Being Left Behind)
11. Fallen
12. Make It Count


още за:

Ronnie Atkins


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 9.12.2021 16:55:32 отговори + 8 0
Абсолютен респект! И огромно нетърпение за поредния бисер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 8.12.2021 18:19:34 отговори + 21 0
Силен Дух,Велик Творец,Голям Музикант.ЛИЧНОСТ ИМАЩА ВОЛЯ МОГЪЩА КАТО СНЕЖНА ПЛАНИНА ДА СЕ БОРИ С УДАРИТЕ КОИТО ЖИВОТА МУ ПРЕДЛАГА.Респект към ТВОРЕЦА И ЧОВЕКА RONNIE!!!Нека бъде пример за НЕСЛОМИМ ДУХ И СВЕТОГЛЕД. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".