Ronnie Romero и ERIDAN с първи концерт в София на 23 февруари

3 дек 2018, 17:50 ч. 3526 / 5 16
пред./следв.

   Клуб "Joy Station" разпространи следната новина:

Ronnie Romero (Rainbow, Lords of Black, CoreLeoni) - eдин от най-електризиращите и разпознаваеми гласове на световната рок сцена отново се завръща в България, този път за концерт в София! След изключителния успех на първото му гостуване у нас (Montana - Festival "Art is..."), Romero и родната рок банда Eridan са повече от нетърпеливи да се срещнат отново с емоционалната българска публика. Събитието ще се случи в единствения подходящ за този случай софийски клуб: Joy Station.

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато той е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow .

Eridan в последните няколко години не спряха да изненадват в положителен смисъл рок обществото не само в България, но и по света. Ronnie Romero е поредното световно име, с което талантливите ни музиканти се сработиха по един впечатляващ от професионална гледна точка начин.

Каквото и да се каже, е повече от ясно, че предстоящият концерт ще разтърси и ще се запомни!

 



Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Реалист 30.12.2020 14:10:14 отговори + 0 0
"Еridan" са най-добрата рок група в БГ! Нямаха вокал последно, но инструменталистите са изключителни, а соло-китариста е виртуозен и композиционен бог - който може да сложи всеки световен солокитарист в джоба си!!! Аз съм слабичък солокитарист свирещ солата на Ричи - вече 10-ки години, и мога да преценя "цената" на всеки китарист... А щом перфектния Ромеро се оплаква от злобни завистници и печалбари, то какво повече да кажем за наличните гадни и простовати екземпляри от човешкия род.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 30.12.2020 16:04:36 + 0 0
За пръв път чувам "най-добра" група да стои без вокал. Какво им е най-доброто? Не знам и една тяхна песен. А се сещам за поне няколко песни на Ахат, Ер Малък, Балканджи, даже и Д2 и БТР. Последните 2 не ги слагам в най-добри, но ги слагам по-добри от такива, на които и една песен не знам.
И уточнявам, че на Д2 и БТР песните, които знам не са само радио хитове, а и по-сериозни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 11.12.2018 17:13:00 отговори + 2 1
Много бих искал да гледам Рони с неговата група Lords Of Black. Невероятни са! Не бих издържал да го гледам 2 часа да пее кавъри, при условие, че има такива невероятни песни с оригиналната си група. Без значение, че кавърите са на толкова велики групи, те си остават кавъри... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock mood 4.12.2018 16:43:38 отговори + 5 0
И Ronnie, и Eridan са страхотни! И аз бях в Монтана и смятам не само, че това младо момче е певец на световно ниво, но и че нашите момчета не му отстъпиха по нищо. Нека уважаваме труда на всеки и спрем да злобеем, когато някой от нашата държава успява. Това не влияе добре на нас, не друго. Чакаме февруари!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 4.12.2018 21:42:47 + 3 4
eridan са "успяли" само като съпорт група ! Не съм против тях , но ....те са само фон ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock mood 5.12.2018 11:14:20 + 7 1
Фон... това ви изказване доказва, че нямате реална представа за нещата. Но, нищо... важното е да оплюем някого. Дано това ви прави по-щастлив. Иначе, всеки който е гледал Еридан цени и уважава труда им и си дава сметка, че те не са просто фон. Бъдете вие такъв "фон". Лично аз и моите приятели, с които ходим по концерти, сме благодарни, че тези талантливи и кадърни музиканти са останали тук. И създават, и творят тук... въпреки цялата дивотия и простотия. Елементарното възпитание предполага уважение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 12.12.2018 14:52:13 + 2 1
Само ми отговорете в какво точно са успели еридан ??? В България много се бърка това понятие . Аз ги гледах в Монтана с Джони Джоели и мога да кажа , че са само ....фон....до добър фон на добри вокали ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 4.12.2018 11:51:31 отговори + 4 5
Ronnie е СТРАХОТЕН ВОКАЛ И ПИЧ !!! От еридан става само сегашния им вокал !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!!! 4.12.2018 08:16:43 отговори + 6 0
Яко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Джо Лин 3.12.2018 22:30:29 отговори + 3 0
Какъв ли ще е сет листът? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веско 3.12.2018 21:57:14 отговори + 4 11
Кви са тия бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 3.12.2018 22:08:08 + 12 2
А ти къв си бе?!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ричито 3.12.2018 18:51:08 отговори + 5 1
На Рейнбоу не свирят иначе ще го уволня! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 3.12.2018 17:56:00 отговори + 7 1
Нали няма да свирят песни на Еридан, които да пее Рони?
Всъщност какво ще свирят?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Judas Priest 3.12.2018 18:23:00 + 17 1
Гледах го в Монтана и останах много доволен,относно песните които той пее са на Цепелин,Дио,Рейнбоу,Уайтснейк,Сабат и Пърпъл поне за тези групи се сещам.Рони пя почти 2 часа заслужава си да го гледаш. и Еридан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 3.12.2018 19:05:24 + 10 0
И аз бях в Монтана, но тогава Рони не пя песни на Rainbow и Purple. Пя основно песни на Дио, Сабат (от периода с Дио), Уайтснек и Цепелин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".