Ronnie Romero казва, че вече не е вокалист на Michael Schenker

2 юни 2023, 08:10 ч. 786 / 6 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за Rafabasa.com вокалистът Ronnie Romero разкрива, че вече не пее с германския китарен герой Michael Schenker. Чилиецът бе основен вокалист в последния албум на MICHAEL SCHENKER GROUP "Universal".

   Romero споделя, че миналата неделя, 28 май, е бил последният му концерт с MSG. Шоуто е било в рамките на немския "Hard Rock Festival". Фронтменът е съобщил на мениджмънта на китариста на следващия ден, че няма да продължи да участва в групата. Ronnie коментира, че въпреки някои леки противоречия, между него и Schenker няма лоши чувства. Самият певец участва и в много други банди и проекти и за него не е лесно да балансира между всички тях.

   Както знаете, един от ангажиментите на Romero е с българския INTELLIGENT MUSIC PROJECT на д-р Милен Врабевски, който събира много и различни известни музиканти. 

 

ronnie romero



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".