Ronnie Romero казва, че времето му с RAINBOW е приключило

23 окт 2023, 08:29 ч. 2615 / 29 2
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Classic Rock Podcast" роденият в Чили вокалист Ronnie Romero говори за различните банди и проекти с негово участие.

   Певецът споделя, че най-голямо значение за кариерата му има времето, в което бе фронтмен на реинкарнацията на RAINBOW на Ritchie Blackmore. Вокалистът казва, че е имало разговори за нови концерти на формацията през 2020 г., но пандемията от COVID-19 e провалила тези планове. От тогава Romero не е имал контакти с Blackmore.

   Нещо повече - след напускането на MICHAEL SCHENKER GROUP Ronnie има намерение да се съсредоточи главно върху самостоятелната си кариера. Дори да бъде поканен, той би отказал ново участие в RAINBOW. Певецът добая, че с цялото му уважение към Ritchie, не мисли, че мястото му е при него повече. И не пропуска да отбележи, че времето с RAINBOW е безспорният връх в музикалната му кариера.

 

ronnie romero



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellrider 24.10.2023 21:44:12 отговори + 4 0
И него направи известен Ричи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 24.10.2023 15:49:41 отговори + 7 0
Е, сега... Лесно му е да говори така, като Ричи не му се е обаждал от няколко години... Но ако се обади случайно, ще се изстреля с първа космическа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".