Ronnie Romero (RAINBOW) споделя във "Фрактура" какво липсва на държави като България, за да имат световно рок име

9 окт 2020, 08:28 ч. 1432 / 7 10
пред./следв.

   На 11 октомври ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SEPULTURA, Tom Keifer, AMARANTHE и ALTER BRIDGE.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Ronnie Romero и ще бъде припомнено какви истории разказaха SONATA ARCTICA за родните фенове. В интервюто вокалистът на RAINBOW и LORDS OF BLACK коментира дали все още има значение за успеха на една банда държавата, от която тя идва, как излиза от ситуациите, в които си забравя текста по време на концерт и защо хората все повече "слушат" музиката с очите си. Ще бъде излъчен концерт на NAPALM DEATH и репортаж от белгийския фестивал "Graspop Metal Meeting".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c THE PRODIGY, SEBASTIEN ще правят кавър на BLACK SABBATH, класическата песен ще бъде нa INFECTIOUS GROOVES, в "Exotic" ще бъдат представени LADYBABY, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на THERAPY? в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на KILLSWITCH ENGAGE, ETERNAL IDOL, NEVER PREY, VARG, RAGING SPEEDHORN, MOTIONLESS IN WHITE и LORDS OF BLACK също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


};-( 9.10.2020 22:46:31 отговори + 2 6
Абе хора, кое е това момченце, дето обижда Българския рок?
Комунистическото общество (без да политизирам!) е причината тази музика да не развие индустрия у нас. От сегашните "съвременни западни" групи, повечето са си екстра, но те имат късмета да вървят по отъпкана пътека.
На всякъде по света се раждат световни таланти във всяка сфера на изкуството.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr Freeman 10.10.2020 00:00:51 + 15 1
Дали комунизмът е причината? Виж къде е Унгария и къде сме ние. По-скоро има едно нещо, наречено "чалга култура", което силно ни дърпа назад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 10.10.2020 10:16:48 + 1 7
Точно вчера са давали някакъв документален филм за наказателен лагер Белене, с който държавата е заплашвала всеки дръзнал да обуе дънки или носещ по-дълга коса.
А другото, за което говориш е безвъзвратно изгубен манталитет в гладните години на прехода.
Рони е добър артист и певец, но е прекалено млад за да дава глобална оценка на музикалната карта на света, защотото когато тези неща са се тепърва установявали, той не е бил роден.Това исках да кажа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 10.10.2020 11:43:06 + 7 0
Соц-а и цензурата определено имат основна вина.. но това с Белене за "дънките и дългите коси" са пълни фантасмагории.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.10.2020 19:26:01 + 1 0
Към др. Фриймън: На диска live after death на Мейдън са дадени всички дати от тогавашното турни. По спомен то започва с 4 дати в Полша и после май бяха две в Унгария. В България през 84-та не са знаели името на Мейдън. Т.е от комунизъм до комунизъм има разлика. Ако някой му е интересно за точните дати ще ги погледна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow 9.10.2020 15:03:02 отговори + 10 1
Преди няколко дни Катинчаров качи във фейса един много любопитен цитат от това интервю. Ще ми е интересно да видя какво разказва Ромеро за Блекмор и неговите странности. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 9.10.2020 10:43:07 отговори + 2 2
Аз пък утре ще го гледам на живо. Май ще се размазвам че тази година много суша . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 9.10.2020 08:31:44 отговори + 9 4
Rainbow? Koлко песни е записал с Rainbow? Един кавър! Ronnie Romero е вокал на Lords of Black! С тях има записани 4 АЛБУМА ! И то не кавъри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

я па тоя 9.10.2020 09:02:39 + 10 3
Кой е вокал на една група не се определя само от записани песни, а и от концертите бе "умник". И кой официално е се води като такъв в текущия състав на групата.
Ей от такива "разбирачи" като тебе сме на това дередже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

я па тоя 9.10.2020 09:12:49 + 3 1
а да си чувал за хора, които са вокали на повече от 1 група?

https://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_(rock_band)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".