Ronnie Romero с ново видео от албума си с кавъри, обмислял е самоубийство след концертите си с RAINBOW

28 яну 2023, 09:15 ч. 1496 / 5 3
пред./следв.

   Вокалистът Ronnie Romero (LORDS OF BLACK, RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW, INTELLIGENT MUSIC PROJECT и др.) издаде втория си албум с кавъри "Raised on Heavy Radio" вчера, 27 януари.

   По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните - класиката на JUDAS PRIEST от 1986 г. "Turbo Lover". Гост в парчето е японският виртуозен китарист Nozomu Wakai (SIGH).



   В други новини, в интервю за Blabbermouth.net, певецът споделя, че участието му в реформираните RAINBOW на Ritchie Blackmore, което го изстреля към славата, му е донесло и доста трудности. Romero за първи път споделя публично, че критиките в Интернет и особено в социалните мрежи, които е получил, са го накарали да мисли за самоубийство. И това се е случило не веднъж, а два пъти.

   Той признава, че е обръщал твърде много внимание на онлайн коментарите. Както и че може да се справи, ако някой не харесва музиката му, начина му на пеене или гласа му. Но когато нападките са на лична основа, за Ronnie е било много тежко да ги понесе.

 

ronnie romero



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Occulta 30.01.2023 00:26:26 отговори + 4 7
По-оправдано щеше да е обмислял самоубийство след участието си в онзи intelligent music project Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 28.01.2023 10:01:55 отговори + 11 0
Сега за видеото ли да дам плюс или за суицидните му помисли минус?
Възпитанието ми не позволява да дам плюс и за двете *blush*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 28.01.2023 13:57:29 + 12 0
Дай му плюс. Все пак е победил суицидните си мисли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".