Ronnie Romero се разделя с LORDS OF BLACK

3 яну 2019, 17:42 ч. 1858 / 7 4
пред./следв.

   Чилийският вокалист Ronnie Romero, който през 2015 г. бе избран от Ritchie Blackmore за новата формация на RAINBOW, съобщава, че се е разделил с испанската пауър метъл банда LORDS OF BLACK, на която бе фронтмен почти пет години.

   Певецът не дава обяснение за напускането си, като уточнява, че то е факт от няколко седмици насам. Той желае всичко най-добро на бившите си колеги. В последните години Romero взе участие в редица други хард/мелодик рок/метъл проекти (ALLEGIANCE OF ROCK, THE FERRYMEN, CORELEONI).

   На вокалиста предстои второ гостуване в България и първо в София. То ще се случи на 23 февруари в клуб "Joy Station" в Студентски град, като с Ronnie ще се изявят ERIDAN. Билетите с цена 30 лв. са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирачи 6.01.2019 08:42:37 отговори + 3 0
Айде бе. Как ги изчислихте тези неща?
Повече от 2 години след като Ричи го е взел ги напуска. 2 години. Трябва да са му благодарни и че толкова е останал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZvezdomaN 4.01.2019 22:40:38 отговори + 7 7
И тоз го обзе манията на великите певци ... ще го видя без музиканти ще пее под душа насапунисан ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 6.01.2019 08:28:17 + 0 5
Абсолютно точно! Реши, че е много голям на твърде ранна фаза от развитието си. Жалко, защото LoB бяха страхотна банда, и аз лично ги виждах като една от водещите групи в хеви метъла в близко бъдеще. За съжаление егото на един човек проваля нещо толкова хубаво и перспективно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 4.01.2019 15:10:12 отговори + 5 10
С Еридан по-му харесва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".