Ronnie Romero ще пее в петия албум на INTELLIGENT MUSIC PROJECT

18 юни 2019, 09:07 ч. 983 / 3 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С успешни концерти във Варна и Русе приключи първата част от националното турне на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band, чието начало бе дадено на 12 май в София. 300 души във Варна и близо 200 в Русе станаха част от ексклузивната премиера на 4-тия студиен албум на д-р Врабевски “Sorcery Inside” с музикален копродуцент Simon Phillips (Toto). Турнето ще продължи наесен, когато звездната формация ще гостува в още градове в страната. Дати и локации за концертите ще станат ясни съвсем скоро.

По време на първата част от турнето феновете на рока в София (12.05.), Варна (14.05) и Русе(15.05) имаха шанса да чуят на живо 12-те нови песни от албума “Sorcery Inside” в блестящото изпълнение на едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов - Стунджи (барабани и перкусии), Бисер Иванов (китара), Боби Косатката (вокали), Иво Стефанов (клавири), Ивайло Звездомиров (бас), Славин Славчев (вокали), Лина Никол (вокали), Самуел Ефтимов (пиано).

“Sorcery Inside” е четвъртият албум на д-р Милен Врабевски и неговият лейбъл Intelligent Music. За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват легендарни музиканти като Simon Phillips (Toto), Carl Sentance (Nazareth), Richard Grisman (River Hounds), John Payne (ex-Asia) и Joseph Williams (Toto).

Световноизвестният барабанист и автор на музика Simon Phillips участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Групата на Simon Phillips, сформирана от него в Лос Анджелис веднага след поканата за участие в проекта, оставя своя почерк в парчетата от целия албум. Записите са направени през есента на 2018 г. в Brotheryn Studios в Калифорния от Simon Phillips и Ernest Tibbs (барабани и перкусии), Jesse Siebenberg (китари, вокали) и Dave Palmer (клавири).

По време на концертите авторът и продуцент д-р Милен Врабевски съобщи, че в началото на 2020 година в България идват и световните звезди, които са част от Intelligent Music Project IV за подготовката на европейско турне. Само след ден в София пристига и гласовитият Ronnie Romero, който е вокалист на легендарната група Rainbow. Той ще бъде новото попълнение в 5-ия студиен албум на Intelligent Music Project – “Life Motion”.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Безт 20.06.2019 07:19:10 отговори + 2 1
Голямо харчене с цел самозадоволяване пада обаче. А резултатите остават посредствени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 18.06.2019 15:04:30 отговори + 4 5
Тоя Врабевски ще натрупа десет албума дискография, преди да вдене, че няма никакъв музикален талант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 18.06.2019 15:47:48 + 3 2
А такива като теб колко ли хейтърски поста трябва да напишат за да вденат, че трябва и да създадат нещо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 18.06.2019 11:39:18 отговори + 4 2
Концерта във Варна беше на 14,06, а не на 14,05......иначе - стойностен албум, а концерта беше страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".