ROSEBOURG с нов албум, представят парчето "Absynthe"

12 окт 2020, 14:36 ч. 522 / 4 3
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Позволете да представя първата песен от предстоящия албум на бандата ни ROSEBOURG.Ние сме българска прогресив метъл банда и на 24.04 завършихме ЕP-то ни на име "Godhead" наскоро. Сега,обаче, е крайно време за албум.Той ще е под името "Sweeter than your love" и дебютът ще е на 13-ти Ноември(Петък). Очаквайте още толкова нови парчета и тези от EP-то с подобрен звук!

Малко за парчето "Absynthe" - накратко става въпрос за сексът представен като наркотик.Малко по-различно е от останалите ни издадени и неиздадени парчета но,подробностите ще оставим на вас и слушателите."Бандата се заражда в Казанлък през 2000-та година.Две години по –късно се появява първото демо "Deathly Silence", след което и сингъла "Twist of Fate” през 2008-ма.

Настоящи членове сме басистът Светослав Жалков,(Formless Reality,ex-Arcadia),Китаристът Юлиян Илиев(ex-Korozy(live),ex-Arcadia) и последните 2-ма,които се появиха в началото на тази година са барабанистът Николай Филипов (Maltworm ,ex-Rich Company) и вокалистът Васил Василев.

 

 

 

още за:

Rosebourg


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 12.10.2020 21:42:21 отговори + 5 1
Неграмотно написано съобщение..., иначе палец горе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 12.10.2020 19:03:17 отговори + 6 0
Желая им успех.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marko 12.10.2020 16:07:32 отговори + 5 0
Яко газ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".