ROTTING CHRIST използват наш фолклор в новия си албум, биха ни посетили пак

22 ное 2009, 10:05 ч. 235 / 1 6
пред./следв.
В интервю, дадено за предаването "От другата страна" по радио "Варна", лидерът на ROTTING CHRIST Sakis Tolis споделя следните интересни обстоятелства:

   ....Ще има една песен, в която изпълзваме някои български думи, аз ги пея, защото наистина харесвам народната българска музика. Харесвам гласовете. Това сигурно ще прозвучи глупаво на българските фенове, но аз харесвам българската народна музика. Така, че в новия ни албум има части вдъхновени от форклора ви. България и Гърция са съседи така, че имаме някои общи неща. В предтоящия ни албум използваме имного влияния от балканската музика, което ще се стори странно на хората, но ние сме ROTTING CHRIST и винаги се опитваме да вървим напред. Обичаме да изненадваме. Албумът отново ще бъде с марката ROTTING CHRIST, но ще има и много етно еллементи в музиката ни. Когато започвахе да работим по този албум през последанта година написахме 17 парчета. Избрах 10 от тях. И мога да кажа, че те звучат добре. Очаквайте ни!

   Предстоящият, все още неозаглавен диск на ROTTING CHRIST излиза на 15 февруари 2010 г., подробности за гостите в него ви съобщихме тук.

още за:

Rotting Christ


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asparuh 22.11.2009 22:38:26 отговори + 1 0
Да се използва хубава българска народна музика е метъла е добро,особено,ако чужда банда го прави-РЕСПЕКТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2009 21:05:45 отговори + 0 0
леле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 22.11.2009 16:59:45 отговори + 0 0
Като толкова си граматичен, използвай "граматичен провал" вместо чуждици xD xD

@usurper - Rotting Christ са чалга xD xD
ОН/
Очаквам с нетърпение да чуя интерпретацията им... звучи интересно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2009 15:44:13 отговори + 0 0
Много лош grammar fail в интервюто с това "така, че" :/ Избоде ми очите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2009 11:44:11 отговори + 1 0
разликата се усеща
може да се свири и метъл с гъдулки, както и чалга с китари
който има уши - ще направи разлика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


usurper 22.11.2009 11:11:09 отговори + 1 0
Айде сега някой умник да каже, че Rotting Christ са чалга... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".