ROTTING CHRIST пускат луксозно издание от пет CD-та

12 юни 2018, 10:25 ч. 771 / 2 0
пред./следв.

   По случай 30-годишнината от съществуването си, ROTTING CHRIST пускат луксозно издание, наречено "Under Our Black Cult", от пет CD-та и книжка от 72 страници с история на ранните си години. Комплектът, който ще излезе на пазара на 6 юли чрез "Peaceville Records", също така включва ограничено количество ръчно подписан сертификат от Sakis "Necromayhem" Tolis.

   Книжката е написана от автора на бестселъра "The Cult Never Dies" Dayal Patterson. Тя представлява хроника на ранните години на ROTTING CHRIST, от възникването им като грайндкор формация, до превръщането им в култова банда на окултния гръцки блек метъл. Включени са интервюта с групата, както и изказвания на приятели като Nergal от BEHEMOTH и Fernando Ribeiro от MOONSPELL. По-долу може да видите кратък трейлър за книжката.

   Петте аудиодиска съдържат колекция от ранни творби, включително демота, редки парчета, концертен материал, ЕР-то "Passage To Arcturo" и класическите албуми "Thy Mighty Contract" и "Non Serviam". Обложката на комплекта е дело на Vjacheslav Smishko.

   В момента ROTTING CHRIST записват нов албум, който ще излезе в началото на 2019 г. чрез "Season of Mist". Творбата ще бъде продуцирана от вокалиста/китарист на бандата Sakis Tolis. Миксирането и мастерирането отново ще са поверени на Jens Bogren

   ROTTING CHRIST изнесоха пореден концерт у нас на 21 април в Бургас.

 

 

rotting-christ-under-our

още за:

Rotting Christ


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".