ROTTING CHRIST пуснаха лайв видео към "Societas Satanas"

2 фев 2018, 18:29 ч. 1598 / 2 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, ROTTING CHRIST ще издадат сборния албум "Their Greatest Spells" на 23 март. Дискът ще бъде двоен и ще съдържа над 30 парчета от цялата кариера на групата, подрбани с участието на фронтмена Sakis Tolis. Ще бъде включена и една нова песен - "I Will Not Serve".

   По-долу може да гледате онлайн официалния концертен видеоклип към парчето "Societas Satanas". То е от албума "Apollyon" (1996) на атинската блек метъл банда THOU ART LORD.

 

 

още за:

Rotting Christ


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 3.02.2018 19:06:59 отговори + 2 0
Жестоко парче! Же-сто-ко! Поне 20 пъти го гледах и слушах. Още толкова и в изпълнение на Thou Art Lord. Много ми хареса не знам защо /защото е добро най-вероятно/ но ми става едно от любимите парчета в метъла въобще, дето мога да си го слушам всеки ден сутрин преди работа - ей така за нахъсване и добро настроение. Друго такова ми е True Colors на M.O.D. Живи и здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Non Serviam 2.02.2018 19:16:45 отговори + 2 0
WeRock не съм и предполагал,че може да дадете толкова грешна информация.Песента е от втория албум на Thou Art Lord-"Apollyon"(1996)-това е страничен проект на Сакис.Друг е въпроса защо свири въпросната песен на R.Christ концерти-най-вероятно,за да промотира по някакъв начин Thou Art Lord(но и това не е сигурно...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 2.02.2018 19:46:07 + 3 1
Благодарим за поправката!
Иначе сме давали и по-грешна информация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".