ROTTING CHRIST са вече в София, концертът е тази вечер!

6 мар 2022, 13:22 ч. 944 / 6 3
пред./следв.

   Ако и пандемията от COVID-19 вече да отшумява и мерките срещу коронавируса постепенно да отпадат, концертите на чужди групи в България са все още голяма рядкост. Редица изпълнители продължават да отменят турнета в Европа и да ги пренасрочват за по-късни дати.

   Предвиденото за 26 февруари гостувана на екстремните гръцки метъли ROTTING CHRIST съще бе отложено и то заради заболяване на фронтмена Sakis Tolis именно от COVID-19. Но забавянето бе само една седмица и денят на събитието, 6 март, дойде.

   Цялата група вече пристигна в София и ще очаква зажаднелите за музика на живо фенове тази вечер в клуб "Mixtape 5". До вчера билетите струваха 35 лв., а днес, ако има останали "пропуски", те ще се продават на входа с цена 45 лв. Организатори са "BGTSC".

 

още за:

Rotting ChristBgtsc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джими 6.03.2022 15:52:53 отговори + 6 0
Там смеее, удриии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 6.03.2022 14:33:11 отговори + 5 0
Както викаше Сърмата Хари: "Алелуя, брадърс енд систърс!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 6.03.2022 13:25:45 отговори + 10 0
Довечера съм там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".