ROTTING CHRIST ще заснемат специално концертно DVD другия месец

16 ное 2007, 01:07 ч. 124 / 2 1
пред./следв.
Гръцките екстремни метъли ROTTING CHRIST ще отбележат 20-годишнината си чрез специално шоу на 8 декември, което ще бъде заснето за бъдещо DVD и на което са поканени всички фенове на групата от цял свят. Концертът ще се състои в Атина, а решилите да го посетят ще могат да празнуват с ROTTING CHRIST по време и след събитието. Те трябва да изпратят заявка по имейл на dvd@rotting-christ.com, в която да се съдържа пълното им име и датата на пристигане и заминаване от гръцката столица. Потвърждението ще им даде билет за концерта, пълна информация за пътуването и резервация за хотел в центъра на Атина.
   ROTTING CHRIST са добре познати у нас от нееднократните си гостувания и имат доста почитатели, а Гърция е достатъчно близо, за да не остане изданието (надяваме се) без българска следа.

още за:

Rotting Christ


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LinkRage 16.11.2007 15:50:50 отговори + 0 0
SUPER!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".