Румънската група FOREVERMORE WHITESNAKE TRIBUTE BAND с клубно турне у нас

17 фев 2016, 13:40 ч. 844 / 3 9
пред./следв.

   Румънската трибют формация FOREVERMORE WHITESNAKE TRIBUTE BAND ще осъществи три концерта в три големи града на България в следващите дни на февруари. Датите са както следва:

24 февруари (сряда) - "Live & Loud", София
25 февруари (четвъртък) - "Polinero Place", Пловдив
26 февруари (петък) - "Rocka Rolla", Велико Търново

   Групата пристига от Букурещ (Румъния) за втори път у нас. Преди две години FOREVERMORE бяха добре приети от нашата публика. Сега те се завръщат за не един, а три концерта.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


10 лева 18.02.2016 15:59:19 отговори + 3 0
Трибют групите са явление и факт в целия свят от десетки години! Голямата разлика между нашите и чужди такива е, че вторите се стремят и успяват в достатъчно добра степен да постигнат сценично, музикално и най вече поведенческо излъчване на сцената, не по различно от оригиналните групи!! Това им коства доста допълнителен труд и средства!! Бил съм зрител на уникални трибютни групи от Италия, Унгария, Румъния и т.н. Трибютната група е една емоционална необходимост за редовия фен! Какво ще правим когато не сме в състояние да гледаме Бийтълс, Доорс, Пинк Флойд,....скоро и АC/DC, Снейк, и т.н.!! Ще ходим на гробищата да им палим свещи и да си ги гледаме в къщи по TV-то ли?!! Иначе FOREVERMORE са чудесни и ще ги слушаме само срещу 10 лв,......а като гледам певеца им,.....направо е "изял" Дейвид. Разбира се да ни е жив и здрав, ..Дейвид де!! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 18.02.2016 17:39:38 + 0 0
"Трибют групите са явление..." в живота на хора, които попринцип не се интересуват особено от такава музика. Знаят си там 5-10 групи и им бичат mp3-ите до припадък. Примерно, и аз си умирам за МОТОРХЕД, но ми иде да повърна при идеята да гледам някой мухльо да се мъчи да копира оригинала. Но, си прав де..."редовният фен" си сака foul for your loving (няма значение кой я изпълнява) и метъл магазини, в които не се продава музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 18.02.2016 10:32:54 отговори + 1 2
Никога не съм разбирал трибют бандите... Съгласен съм с Кра - да направиш авторски прочит на чуждо парче от уважение е съвсем различно от това да копираш стила и музката на дадена група. Предполагам, че трибюти групите са приличен фон за напиване за хората за които музиката е по-скоро приятен шум. Емоцията която ти е донесла конкретната група с албума си, издаден в година Х, от музиканти Y,Z и тн. няма как да бъде същата. Качеството на музиката много много много рядко може да е сходно, но дори и тогава това си остава евтина имитация от музиканти които очевидно нямат креативните данни за да измислят своя оригинална музика с която да бъдат запомнени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 18.02.2016 09:48:26 отговори + 1 0
Никога не съм разбирал съществуването на трибют бандите. Ако правиш кавър на дадено парче, и вложиш в него собствен стил, е едно, а съвсем друго е 1:1 да се правиш на някоя група. Вероятно Тим "Рипър" Оуенс би оборил твърдението ми, понеже на него този факт му е помогнал навремето да стане новият вокалист на Джудас Прийст, но все пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.02.2016 08:39:43 отговори + 2 2
Разликата между оригинала и трибюта е същата като между бирата и безалкохолната такава. От втората ми иде да повърна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 17.02.2016 14:35:28 отговори + 6 8
...с разликата, че този пее 1 към 1 с Coverdale. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Petrucci 17.02.2016 16:08:08 + 3 1
Е,и....? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

duff 17.02.2016 17:34:16 + 6 1
Ами наще се мъчат и колкото и да си боядисват и къдрят косата, нямат гласовите данни. Този пич обаче, пее. Това е разликата, което прави този трибют, добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Troll 17.02.2016 13:54:04 отговори + 10 7
Да бе, то понеже у нас не е фул с трибют оркестри, дай и да си внасяме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".