Румънският фестивал "OST Fest 2013" е отменен

5 фев 2013, 14:09 ч. 181 / 5 10
пред./следв.
Тазгодишното издание на румънския "OST Fest", на което трябваше да свирят KING DIAMOND, няма да се състои. Организаторите "Project Events" разпространиха следното съобщение:
   "Искахме "OST Fest 2013" да надмине миналогодишното издание на фестивала. През 2012 г. вдигнахме летвата твърде високо с групи като MOTORHEAD, EUROPE, MEGADETH, MOTLEY CRUE, MANOWAR и DIMMU BORGIR. С тези имена "OST Fest" се превърна в един от най-големите фестивали, състояли се някога в Румъния. Започнахме работа по изданието за 2013 г. още преди края на фестивала през 2012 г. Изпратихме стотици имейли и оферти, но за съжаление не стигнахме до споразумение с никое друго голямо име, освен KING DIAMOND. Големите групи, които бихме желали да излязат на нашата сцена, вече имаха други ангажименти или бяха насрочили дати извън Европа по това време. Изхождайки от факта, че не искаме да бъдем под очакванията на хората, предпочетохме да отменим тазгодишното шоу и да се съсредоточим върху следващото издание, вместо да направим посредствен фестивал."

   Организаторите поднасят своите извинения за неудобството и съобщават, че всеки, закупил билет или абонамент за "OST Fest 2013", ще може да получи парите си обратно след 7 февруари на мястото, откъдето го е купил.

ost fest 2013

още за:

Ost Fest
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 6.02.2013 10:48:27 отговори + 0 0
Жалко. Миналата година беше много добре. Страхотна организация! Наистина много можем да научим!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2013 01:04:55 отговори + 0 0
Наистина,някои наши промоутъри,които организират концерти не само у нас може да се поучат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 5.02.2013 19:57:04 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-02-05 16:11:02
Няма по-голямо разочарование от отмяна на феста. По-добре посредствен, от колкото липсващ.


Никак даже. Лично аз се издразних много повече не половинчатите фестове у нас, които оредяваха откъм банди всеки ден. Поздравления за организаторите. Така се прави.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодила Гена 5.02.2013 18:57:20 отговори + 0 0
Прави се посредствен фестивал - оплюва се!
Отменя се фестивал поради причината, че е посредствен - пак се оплюва!
Няма угодия.

Поздравления на организаторите за това изявление. На всички е ясно, че фестивал не се организира за 2 дни, а много месеци преди това. Тук в последния момент се мъчат да съберат смешни имена и да обясняват огромния им принос в музиката и как достойно ще заместят световните групи. При провал парите се връщат на някое тъпо офисче, дето ако си от друг град, ти е по-изгодно да не ходиш да си ги вземаш, защото само транспортните ти идват двойно. При OSTFest когато се види, че фестивала ще е кофти (месеци преди насрочената дата), се обявява, че по-добре да няма разочаровани и всичко се отменя и парите се връщат ОТ МЯСТОТО, ОТ КОЕТО СА КУПЕНИ!
Пешо, Ганьо, не ги гледайте румънците, вие сте по-пичове от тях.= )


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 16:11:02 отговори + 0 0
Няма по-голямо разочарование от отмяна на феста. По-добре посредствен, от колкото липсващ. Най-вероятно има и друга причина, а това, което са написали са просто оправдания за пред хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadHamish 5.02.2013 16:03:54 отговори + 0 0
Харесва ми отношението им. Стискам им палци за догодина да им се получи и по-добре от миналата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:42:57 отговори + 0 0
Вижте кога го съобщават - 4 месеца преди обявените дати, и излизат с реалната причина, колкото и да е неприятна за тях. Нещо общо с петровщините от последните 2 години ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:24:50 отговори + 0 0
при нас имаме два отменени феста в последните години - Интрото дето освен Лорди други не бях чувал и Сонисфиъра дето големите групи бяха Мейдън и Слипнот. Те май наистина са големи или съм невеж? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:19:31 отговори + 0 0
Не! Накрая ти обяснява, че ТИ си невеж, защото не разбираш колко са огромни и значими групите, които е докарал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:14:11 отговори + 0 0
Поне си признават, че не могат да докарат големи банди и не залъгват хората. Докато при нас родният промоутър лъже и маже до последно, че неговото събитие ще е супер уникално, неповторимо с най - големите групи, а накрая... кои бяха тези? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".