Румънците CHAOS CULT и EUFOBIA ще свирят в Казанлък на 6 април

5 мар 2024, 11:52 ч. 467 / 31 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 6-ти април (събота) румънската група Chaos Cult ще забие в Hope Live Club в Казанлък. От българска страна с тях ще споделят сцената Eufobia.

Музикалното пътешествие на Chaos Cult започва през 2013 г. в румънската столица Букурещ. От самото начало идеята, която определя посоката на групата, е доста проста: да превземат сцената чрез стил, който не поставя никакви ограничения в артистично отношение, като по този начин позволява на Chaos Cult да изследват повече собствените си мисли и да предложат на публиката фрагмент от музикална агресия, породена от ежедневното разочарование.

С опасен и хаотичен инструментал, който ни превежда през векове от звуци, хармоничните експерименти на екстремния метъл на Chaos Cult имат своите корени в желанието за бунт срещу догматичните музикални стилове и изпълнените с предразсъдаци умове.

В момента групата работи върху завършването на окончателния микс и мастер на поредица от сингли, които ще бъдат достъпни в стрийминг платформите през 2024 г.

 

chaos kult

още за:

EufobiaChaos Cult


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".