RUSH планират да издадат концертен албум

19 яну 2008, 10:55 ч. 222 / 4 3
пред./следв.
След продължаващите настоявания на фенове от Северна Америка за повече концерти на RUSH, групата е продължила турнето си в подкрепа на новия албум "Snakes & Arrows", добавяйки над 40 дати за САЩ и Канада. Бандата планира и концертен диск, който може да се очаква през април.

още за:

Rush


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Geddy 19.01.2008 11:39:01 отговори + 0 0
да, сега го видях и това, но аз се водех по информацията от официалния им форум, както и други официални сайтове свързани с тях
а сега забелязах че става дума за CD, а не DVD...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 19.01.2008 11:30:47 отговори + 0 0
Ами, не знам... ;-)

RUSH officially announce dates for their extended 2008 Snakes & Arrows World Tour.

The tour will kick off with their first ever appearance in San Juan, Puerto Rico April 11th and hit over 45 cities throughout the United States and Canada.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Geddy 19.01.2008 11:21:39 отговори + 0 0
Впрочем турнето засега е обявено за 45 концерта, които ще включват и Южна Америка и освен това няма да е точно в подкрепа на последния албум, а и ще е една сериозна ретроспекция на цялото им творчество, като ще включва и парчета които не са изпълнявани никога или отдавна по концерти. А за концертното ДВД те снимаха специално по време на европейското турне миналата година, само не знаех кога точно излиза...нямам търпение!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".