Русия цензурира и LAIBACH, обвиняват ги в сатанизъм заради кавър на ROLLING STONES

15 ное 2014, 12:56 ч. 867 / 8 10
пред./следв.

   След CANNIBAL CORPSE прорелигиозни общности в Русия успяха да издействат забрана за концерти на словенската индъстриъл банда LAIBACH. Музикантите са обвинени, че музиката им "възхвалява насилието" и проповядва нарушаване на моралните и религиозни норми. Посочва се песен със заглавие "Symphony of the Devil", която групата изпълнява, като всъщност парчето е "Sympathy for the Devil" и е кавър на... THE ROLLING STONES. Но, според руските християнски активисти, композицията е признак, че LAIBACH са слуги Сатаната.

   Как бихме могли да коментираме? - Няма по-голям автогол от това да илюстрираш тезата си с тотално погрешен довод, показващ пълната несъстоятелност на твърдението ти.

   А в България имахме възможност да се на насладим на третия концерт на LAIBACH у нас през месец май тази година.


laibach live

laibach live

още за:

Laibach


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Laibach 17.11.2014 14:03:44 отговори + 5 1
Еми и русия и сащ са еднакви по идиотия и религиозна цензура, но в България ако говориш истината за сащ, малоумното стадо те обявява за русофил, а ако говориш истината за русия те обявават за американофил и соросид, без да знаят горките, че сорос, путкин, обама, жириновски и т.н. са от един отбор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cronos 16.11.2014 22:41:46 отговори + 7 3
С тия безумия скоро ще надминат и САЩ по идиотия и религиозна цензура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 16.11.2014 04:15:25 отговори + 8 3
Срещу майка Русия явно е грях да се пише дори и истината... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 15.11.2014 20:48:24 отговори + 4 6
Все 1 ако не бяха на офнюз, нямаше да я публикуват тази новина... Мозъци... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Русофил 15.11.2014 21:22:39 + 3 13
ми нямаше, ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глист 15.11.2014 21:23:53 + 11 5
И все едно са си я измислили, а не се е случила наистина. А е истина. Както е истина, че Русия се връща към тоталитаризма. Все едно дали се пише за това или не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Русофил 15.11.2014 20:04:38 отговори + 5 9
Абе Сорос е най-големия металист, бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Jesus 15.11.2014 15:52:50 отговори + 12 5
Русия ми се струва че в момента е доста пре****а държава. Не пей това, не пей онова или ще гризнеш дръвцето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 15.11.2014 14:27:27 отговори + 28 7
Русия се връща към тоталитаризъм, диктатура и цензура. Най-тъпото е, че сигурно пак ще наизлязат умствено-изостанали българо-интелектуалци, които ще почнат пак да ги защитават и да обясняват колко била силна Русия и всякакви други бози. Докато народа там няма право да си каже мнението заради цензура, няма правото да слуша музиката, която му харесва заради цензура, милиони тънат в мизерия и част от младежите са изпаднали до там, че да се бодат с неща, от които буквално има падат месата (потърсете в гугъл krokodil, но ви предупреждавам, че гледките по никакъв начин не са за хора със слаби нерви, сърца или стомаси). Но великия Путин вместо да се погрижи за реалните проблеми се окопава и забранява блоговете на опозицията.

Наистина всички, които защитавате Русия под новини за провалиени метъл концерти заради малоумна псевдо-християнска цензура, трябва да ви кажа, че сте абсолютно промити мозъци! Отрежете си косите, сложете панталонки и риска и отивайте да заселвате тундрата в майка Русия и напускайте глупавата ни държава, в която все пак е останало малко свобода на словото и право да слушаш и гледаш музиката, която харесваш защото явно тази свобода не ви понася и искате да ви управляват още по-големи крадци и олигарси от тези, които ни управляват тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

русофоб 15.11.2014 14:40:51 + 25 5
+ 10

Само не знам как така са толкова силни тези религиозни общност, а същевременно порно индустрията в Русия е една от най-големите в Европа. Вероятно религиозните активисти просто не харесват метъл, но харесват порно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".