Руски лейбъл издаде албума на MYSTICA

3 яну 2009, 11:43 ч. 278 / 9 3
пред./следв.
Руският лейбъл "Wroth Emitter" издаде за цял свят албума на българската прогресив метъл група MYSTICA, който носи името "Dreams In Real Forms" (ревю, поръчай). Датата на излизане е 25 декември. На българския пазар дискът се появи на 6 юни 2008 г. и се разпространява от "Distributor of Pain".

още за:

Mystica


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Серхио Гонсалес 3.01.2009 14:40:47 отговори + 0 0
;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 3.01.2009 12:45:09 отговори + 0 0
И аз го имам. Има доста добри идеи, но наистина БГ звукът се усеща. Ама както е казал народът: "С толкова пари - толкова!" Такава е действителността у нас, различните групи не се толерирет и им се налага да се спасяват кой както може... А дано през 2009 нещата се попроменят. :-) Това зависи и от нас - феновете, разбира се! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 3.01.2009 12:18:53 отговори + 0 0
А честито. Купих си албума още от концерт/промоцията му и много ме радва единственото нещо което му куца е кофти звука на китарите, но това си е характерна черта за нашенските записи
Да се надяваме че следващият ще е с по-готин звук
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".