Руските пост-блек метъл банди YPRES и WOWOD ще свирят в София на 13 април

5 апр 2019, 13:39 ч. 374 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Две от най-яките банди в руската ъндърграунд сцена в момента, YPRES и WOWOD пристигат от Санкт Петербург във вечерта на 13 април с мрачни заклинания и тежки като олово рифове, за да ни потопят в бездната на своя слъдж, дуум и атмосферичен блек метъл.

Това е втори концерт на Ypres в България след изключителното им участие преди година и половина в клуб "Mixtape 5". Този път те са на турне с конниците на апокалипсиса WOWOD, които би поглъщат в безкрайни пластове тъмнина.

Концертът на двете руски банди е част от серия събития, организирани от колектива на уебзина DIY Conspiracy.

На 24 април ще видим баската блек-метъл хардкор банда Ancient Emblem, а от 1 до 3 май над 15 групи от България и чужбина като част от тридневен DIY фестивал. Всички тези събития ще се случат в свободното пространство на Фабрика Автономия, а входът е свободно дарение.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".