С фотоапарати на концерта на DIARY OF DREAMS в София

15 окт 2008, 10:20 ч. 269 / 5 2
пред./следв.
Организаторите на предстоящия на 25 октомври "Gorgon Fest" с участието на DIARY OF DREAMS съобщиха, че се получили уверение от мениджъра на бандата, че няма да има никакви ограничения за използването на фотоапарати по време на шоуто. Лидерът на групата Adrian Hates дава и много изчерпателно интервю, което може да бъде прочетено на www.gorgonbg.org, Всеки, закупил билет за събитието ще получи подарък от "Gorgon" и от енергийна напитка "Тантра". Както знаете, останалите групи за феста са ПОД ДЪЖДА, VOYVODA и SHEMALE ZERO. Късно вечерта в клуб "Фенс" ще има афтърпарти с VJ Gorgon. Там всеки ще може да се срещне с DIARY OF DREAMS и да вземе автограф.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.10.2008 16:44:01 отговори + 0 1
то оставаше да не може с фотоапарати... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 15.10.2008 14:44:32 отговори + 0 0
10x
Полезна информация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".